Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 58χρονος υπάλληλος του δήμου κρατούσε ομήρους τα ξαδέρφια του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία απίστευτη υπόθεση ομηρίας που φαίνεται να αφορά υπάλληλο του δήμου αποκαλύφθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.
Ο δημοτικός υπάλληλος Γ.Κ φέρεται πως κρατούσε τα ξαδέρφια του, έναν άντρα και μία γυναίκα, ομήρους για αρκετούς μήνες μέσα στο σπίτι του, στο κέντρο του Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 58χρονος, ο οποίος ήταν και πρώην πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στον δήμο, είχε καταφέρει να οδηγήσει τους συγγενείς του -πληροφορίες κανουν λόγο για ΑμεΑ- από τις Σέρρες που έμεναν, στο διαμέρισμά του στο κέντρο της πόλης, όπου τα πρωινά τους κρατούσε δεμένους με χειροπέδες στα χέρια και τάιραπ καλωδίων στα πόδια, και τους έλυνε το βράδυ όταν γυρνούσε σπίτι. Πληροφορίες μάλιστα λένε, πως ο φερόμενος ως δράστης συχνά τραβούσε χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό του ξαδέρφου του, προκειμένου να αποσπάσει 63.000 ευρώ.

Ο δημοτικός υπάλληλος συνελήφθη από τους άνδρες του τμήματος ασφαλείας του δήμου Ωραιοκάστρου και οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Σίγουρα είναι μία πολύ περίεργη υπόθεση που αναμένεται να απασχολήσει αρκετά τις αστυνομικές αρχές τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθούν αποκλειστικά βίντεο με τον φερόμενο ως δράστη να οδηγείται στο τμήμα Ωραιοκάστρου και στη συνέχεια μαζί με τους συγγενείς του στα κεντρικά της Γ.Α.Δ Θεσσαλονίκης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου