Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ο Δήμος Σιθωνίας κρύβεται

Γεια σας κύριοι του makpress,




Θα ήθελα να αναρτήσετε το παρόν μειλ σχετικα με την μη συμμετοχή του Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής στο ερχόμενο συλλαλητήριο της Κυριακής για την Μακεδονία μας.

Ο Δήμαρχος και όλοι οι υπόλοιποι παρατρεχάμενοι απαξιούν να συμμετάσχουν στην υποχρέωση που έχουνε απέναντι σε μια ιστορική στιγμή για το μέλλον της Μακεδονίας μας και της Ελλάδας γενικότερα.

Θεωρούνε μάλλον ότι είναι ατομικό τους δικαίωμα και επιλογή.

Ξεχνάνε ότι είναι εκλεγμένοι και ειναι υποχρεωμένοι να ακολουθούνε τουλάχιστον τις ιστορικές επιταγές



Έχω ήδη στείλει 3 ιμειλς ( δείτε παρακάτω ), ερωτώντας για τις κινησεις που θα κανει ο δήμος Σιθωνίας για το συλλαλητήριο. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ !! ΕΙΝΑΙ ξεφτίλα αυτό που συμβαίνει !



Είναι ντροπή, ενω η πλειψηφία των δημοτών αναμένει την διοργάνωση επίσημα κάποιας κίνησης, ο Δήμος και ειδικότερα ο δήμαρχος κ.Τζίτζιος, να απαξιώνει με την στάση του και στην ουσία να φτύνει κατάμουτρα τους δημότες, μα πάνω απο όλα την καταγωγή του και την ιστορική του ευθύνη.

Όλα τα ιμειλς του δημάρχου, και των παρατρεχάμενων είναι στην κοινοποίηση επίσης στο παρον ιμειλ, οπως και παρακάτω



'dimarxos@dimossithonias.gr'; 'antidimarxos2@dimossithonias.gr'; 'antidimarxos4@dimossithonias.gr'; 'antidimarxos3@dimossithonias.gr'; 'antidimarxos1@dimossithonias.gr'; 'press@dimossithonias.gr'



Παρακαλώ πολύ, δημοσιεύστε το



Παπαπαύλος Θανάσης

δημότης Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής