Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Ρεβεγιόν στα καλύτερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης. - Δείτε τα μενού

Αν θέλετε να ζήσετε λίγη πολυτέλεια σε προσιτές τιμές πλέον, δεν έχετε παρά να κάνετε ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς σε ένα από τα δεκάδες καλά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης. Αν σας ενθουσιάζει το στήθος πάπιας με πουρέ βατόμουρο .....διαβάστε:


Παραμονή Χριστουγέννων

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ELECTRA PALLACE


AMUSE BOUCHE
Κρέμα κολοκύθας με άρωμα σαφράν και
φρέσκα μανιτάρια ενόκι

PRE-STARTER
Σούπα αγκινάρα Ιερουσαλήμ με τραγανά μανιτάρια
και χώμα guanciale

STARTER
Καραβίδα ψητή πάνω σε κρέμα μαύρης ελιάς

MIDDLE COURSE
Ραβιόλι γεμιστό με ξινομυζήθρα, τρούφα και αφρό τομάτας

SORBET
Λεμόνι – Βασιλικό

MAIN COURSE
Στήθος πάπιας με πουρέ βατόμουρο, χώμα και ζελέ πορτοκαλιού,
λαχανάκια Βρυξελλών και σάλτσα σταφυλιού

DESSERT
Σοκολάτα σε πέντε υφές

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 80€ /
PRICE PER PERSON: 80€


  • HOTEL NIKOPOLIS ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΔΩ
  • THE MET HOTEL ΕΔΩ
  • GRAND HOTEL ΕΔΩ
  • MAKEDONIA PALACE ΕΔΩ
  • Μενού Ταρτάρ από Αιγαιοπελαγίτικο λαυράκι με passion fruit, αυγοτάραχο και χαβιάρι beluga Βελουτέ κίτρινης κολοκύθας με κάστανα, κρουτόν φουά γκρα και καραβίδα Ανοικτό ραβιόλι, πάπια κονφί με άγρια μανιτάρια, αυγό ποσέ, αυθεντικό gravy με εσπεριδοειδή και πράσινο πιπέρι Πατροπαράδοτη γεμιστή γαλοπούλα με κάστανα, κουκουνάρι, γλυκοπατάτες, λαχανικά και σάλτσα cranberry ή Φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος, με Ινδικά μπαχαρικά “vadouvan”, κρέμα πατάτας με σελινόριζα, πράσινα μήλα με Calvados & σταφίδες Κροκάν σοκολάτας και κρεμ μπρουλέ βανίλιας με κάστανο και καραμελωμένα αμύγδαλα Καφές ή Τσάι Χριστουγεννιάτικες γλυκές λιχουδιές Τιμή ανά άτομο 90€

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ