Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Μέγα σκάνδαλο με τη λοταρία αποδείξεων. 4 «δικά τους» παιδιά κέρδισαν 3 φορές

Μέγα σκάνδαλο με τη λοταρία αποδείξεων οπου* ολοκληρώθηκε 24-12-2017.

Τι και αν οι Έλληνες φορολογούμενοι τρέχαν* στα μαγαζιά να πληρώσουν με κάρτες, τα λεφτά πήγαν στα παιδιά της αριστεράς...

Συνολικά, συμπεριλαμβανομένης της κλήρωσης στις 30/11/2017, προέκυψαν 10.963 τυχεροί. Οι 10.930 από αυτούς κερδίζουν από 1.000 €, 29 κερδίζουν από 2.000 € και 4 κερδίζουν από 3.000 €.

Καλά διαβάσατε... 4 ατομα κέρδισαν απο 3000 ευρω... Αυτο για να γίνει υπάρχει μια πιθανότητα στο δισεκατομμύριο... Για να καταλάβετε ποσο δύσκολο ειναι αυτο να γίνει φανταστέιτε οτι στο Joker ο καθε Ελληνας έχει μια στα δέκα εκατομμύρια να κερδίσει. Εδω στη λοταρία της αριστεράς βρέθηκαν 4 ατομα που χτυπησαν τη* πιθανότητα 1 στο 1 δις και κέρδισαν... και 29 άτομα που χτύπησαν τη* πιθανότητα 1 στα 100 εκατομμύρια...

Να βγάλει η κυβέρνηση τα ονόματα των νικητών αυτών... Να δούμε ποιοι είναι, αν έχουν κάποια συγγένεια με κάποιο βουλευτή, μπορεί να είναι φίλοι της Μενεγάκης* και ο Καρανίκας να τους τα έδωσε ετσι για το γαμώτο..

ΗΛΙΘΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ που είδαμε στον τοίχο μας από τη ...Ραχήλ Μακρή. Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που το παίρνουν σοβαρά και θα πιστέψουν στις ηλιθιότητες ενός τύπου που έπλασε μια ιστορία στο μυαλό του και επινόησε σκάνδαλο, χωρίς καμιά απόδειξη ή έστω ένδειξη, παρά μόνο τις αυθαίρετες πιθανότητες που έβγαλε από το μυαλό του. Με τη λογική των πιθανοτήτων θα έπρεπε να είναι σκάνδαλο το ότι μια γιαγιά μπήκε για πρώτη φορά σε πρακτορείο, είπε στον πράκτορα "παίξε μου μισό ευρώ σ΄αυτό το τζόκερι" κέρδισε το εξάρι και 10 εκατομμύρια ευρώ κι εμείς που παίζουμε συστήματα 20 χρόνια, δεν πήραμε ούτε ένα δεκάευρω !

Λες και αν ήταν δικοί τους όπως γράφει το *αγράμματο site, (φανταστείτε μόρφωση ο 15χρονος προφανώς συντάκτης που έγραψε "της Μενεγάκης" ), θα τους έδιναν 3000 ευρώ από τη λοταρία ! Δεν θα τους διόριζαν, δεν θα τους έκαναν άλλη κομματική εξυπηρέτηση, έστησαν τη λοταρία !

Κι αυτό το γελοίο χαμηλότατης ποιότητας ανάγνωσμα από ατάλαντο αγράμματο συντάκτη, "διαδίδει" η πρώην βουλευτής και με κάτι τέτοια πολιτεύεται.

Κι αυτοί μια μέρα θα κυβερνήσουν. 
Γιατί; "Πόσο χειρότερα θα τα κάνουν;"