Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Όλη η αλήθεια για το "λυσσαλέο ξυλοδαρμό 24χρονου" σε club της Θεσσαλονίκης

Κατά τη χθεσινή ημέρα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο είδηση που αφορούσε τον ξυλοδαρμό 24χρονου νεαρού από «φουσκωτό» σε ....
χώρο διασκέδασης, στη Θεσσαλονίκη. Το thestival.gr ερεύνησε την υπόθεση προκειμένου να διαπιστωθεί αν υφίσταται.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συνελέγησαν στο πλαίσιο του ρεπορτάζ το περιστατικό που δημοσιεύτηκε δεν είναι αληθές. Πρόκειται για επεισόδιο μεταξύ δύο θαμώνων του Bedroom Club


που εκτυλίχθηκε στις τουαλέτες. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος διέκοψαν αμέσως την συμπλοκή των δύο ατόμων και φυγάδευσαν τον έναν εκ των δύο προστατεύοντας τον από τη μανία του άλλου νεαρού. Αυτό προκύπτει και από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.
Η ανακοίνωση του Bedroom Club

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το αναληθές δημοσίευμα η διεύθυνση του καταστήματος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σχετικά με το συμβάν που αναπαράγεται από διάφορα μέσα ενημέρωσης και φέρεται να έλαβε χώρα εντός του καταστήματος μας τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου διευκρινίζουμε ότι πρόκειται για διαπληκτισμό μεταξύ πελατών του καταστήματος και ότι κανένα στέλεχος ή υπάλληλος του Bedroom Club δεν είχε οποιαδήποτε συμμετοχή. Η έκταση που δόθηκε στο συμβάν δεν ανταποκρίνεται επ’ ουδενί στην πραγματικότητα και για τον λόγο αυτό επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε όλα τα δικαιώματα μας προς προάσπιση της φήμης της επιχείρησής μας».

...........
Σχόλιο makpress: Πολύ ενδιαφέρον το τελευταίο κομμάτι της ανακοίνωσης περί προσφυγής στη δικαιοσύνη. Το blog που δημοσίευσε την "είδηση" έχει το ακαταδίωκτο.... Για να δούμε, αν και πιστεύουμε ότι δεν θα δοθεί συνέχεια.