Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΟΚ 2-5

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΔΕΙΞΑΝ....
ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ!!!!
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΟΚ 2-5
Πέτυχε τελικά ο στόχος να μαζευτούν αρκετά τρόφιμα για το κοινωνικό Παντοπωλείο. Σήμερα στη Νεάπολη έπαιξαν οι Βετεράνοι Νεάπολης και του ΠΑΟΚ για την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νεάπολης Συκεών.

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμηθηκαν ο Μπάνε Πρελεβιτς για την τεράστια προσφορά του στο μπάσκετ και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της χρυσής ομάδας του '70 Αποστολος Σαββουλίδης.

Ο πρόεδρος των Βετεράνων Νεάπολης Δημήτρης Ζιγκερίδης ανέφερε ότι Μπάνε Πρελεβιτς είναι το σήμα κατατεθέν του Μπάσκετ του ΠΑΟΚ και για τον Σαββουλίδη ότι μας φέρνει μνήμες της χρυσής ομάδας του '70 του ΠΑΟΚ.





Παρών στην εκδήλωση ο Βουλευτής Α'Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Βουλγαρίδης, ο πρώην περιφερειάρχης Κ.Μ Παναγιώτης Ψωμιάδης,η πρόεδρος του τοπικου Συμβουλίου Νεάπολης Χριστίνα Τερζη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γαλανός Άριστος και Ιωάννης Πασιαλής και οι τοπικοί σύμβουλοι Πεύκων Ειρήνη Παπαδάκη και Δημήτρης Βαφειάδης, εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων Άκης Κοτάνογλου,ο γιατρός της Εθνικης Ελλάδος Football Makis Kermenidis.

Στο αγωνιστικό τομέα η Νεάπολη έπαιξε στα ίσια το ΠΑΟΚ και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ και η ισοπαλία 2-2 να είναι δικαίη σε ένα απολαυστικό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο η Νεάπολη έκανε όλες τις αλλαγές με αποτέλεσμα να δείχνει ασύνδετη με τον ΠΑΟΚ να εκμεταλεύεται τα παιδαριώδη λάθη της αμυνας και να κερδίζει τελικά με 5-2 .

Διακριθέντες για την Νεάπολη:
 Ριζόπουλος,  Zιγκερίδης , Κωτσιόπουλος, Ρήτορας, Τσακιρίδης, Χάτζογλου και Ανδρωνούδη 
για τον ΠΑΟΚ Γεωργιάδης, Αλεξανδρίδης, Δεμιρτζάκης, Τσορακλίδης και Μπορμπόκης.
Τα γκολ για την Νεάπολη Κωτσιόπουλος και Τσακιρίδης. Για το ΠΑΟΚ Δεμιρτζάκης 2,Τσορακλίδης2 και Ιορδανίδης