Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Μάρω Λύτρα μας τα ΄χεις κάνει τσουρέκια

Ντάξει, δε φταίει μόνο η ασήμαντη σταρλετίτσα, κυρίως φταίνε τα sites, που ψοφάνε για τέτοια σαχλοθέματα, αφού...
αυτά θέλει ο λαός.

Έγραψε λοιπόν το γκομενάκι μια μπαρούφα στο facebook, που περιληπτικά λέει, ότι, κάααααποτε, προ δεκαετιών, κάποιος την "παρενόχλησε σεξουαλικά" και όπως κάνουν όλες οι αποτυχημένες σταρλετ του Χόλιγουντ, το θυμήθηκε κι αυτή, τώρα.
Έγραψε επίσης ότι "ψάχνει τον καλύτερο ποινικολόγο διεθνούς εμβέλειας" και λοιπές μπαρούφες.

Και γιατί καλή μου, το θυμήθηκες τώρα; Η σεξουαλική παρενόχληση είναι πράγματι ένα έγκλημα, (όταν συμβαίνει αντικειμενικά, όχι κατά την κρίση της γυναίκας κατόπιν εορτής, όταν πια έχει γίνει η δουλειά της). Γιατί δεν το κατήγγειλες την ημέρα που έγινε και το θυμήθηκες 20 χρόνια μετά κι εσύ; Γιατί δεν το κατήγγειλες τότε; Δεν είσαι απλώς ψεύτρα, είσαι και συνένοχη ! Αν πράγματι το κάθαρμα σε παρενοχλούσε και συ σιωπούσες για να κάνεις τη δουλίτσα σου, είσαι συνένοχη γιατί τον ενθάρρυνες να το κάνει και σε άλλες !

Αλλά υπάρχουν και χειρότερα! Γυρίζει η άλλη 150 τσόντες, τα κάνει όλα, τα απολαμβάνει, κάνει τη μεγάλη ζωή και μετά, όταν περνάει η λάμψη και πέφτει το κασέ της κι αρχίζει να καταλαβαίνει ότι καλά τα γούστα και τα ακριβά ξενοδοχεία, αλλά αυτό που μένει είναι το παιδί που θα σου κλείσει τα μάτια όταν ψοφήσεις, θυμάται ότι "την έβαλαν με το ζόρι να την κάνει τη δουλειά", την "εκμεταλλεύτηκαν" κ.λ.π.

Το ΄κανε η Τζούλια Αλεξανδράτου, που όταν την πλησίασε ο Σειρηνάκης για να γυρίσει την τσόντα, χιλιάδες φίλοι της της έλεγαν "μην το κάνεις, θα το μετανοιώσεις, θα κάνεις κάποτε παιδιά και θα ντρέπεσαι", της το ΄παν οι δικοί της, αλλά ήταν μεθυσμένη από την πιθανότητα να "παίζει το όνομά της παντού". Ε, η ψωνάρα, έχει και συνέπειες. Τα γούστα πληρώνονται.  Όταν φτάσει στα 50 και θα καταλάβει πόσο σκληρή είναι η μοναξιά, όταν σβήσουν οι προβολείς, θα θυμηθεί κι αυτή ότι την εκμεταλλεύτηκε ο Σειρηνάκης", όταν η ίδια τον παρακαλούσε να την κάνει ....πρωταγωνίστρια και να μιλάνε όλη για αυτή. (3.000 αιτήσεις από ελληνίδες υποψήφιες πορνοστάρ πήρε σε μια βδομάδα ο Σειρηνάκης, για όασους το ξέχασαν. Με τη θέλησή τους γυρίζουν τσόντες και μάλιστα βάζουν λυτούς και δεμένους για να παίξουν. Μετά από 30 χρόνια θυμούνται ότι "τις εκμεταλλεύτηκαν")

Με μια φράση: όσο πιο γλυκό είναι ένα γλυκό όταν το τρως, τόσο μεγαλύτερη ξινίλα σου φέρνει μετά.