Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Οταν η μαλακία της ΣΥΡΙΖΑίας χτυπάει ...κατακόκκινο !

Είναι γνωστό το μαζικό bullying ρουφιάνων του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ήταν αντιπολίτευση, προς....
όλους τους χρήστες των social media, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης.

Πληρωμένα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, ξερνούσαν "ψόφο" σε όσους χαλούσαν το αφήγημα της "πρώτης φοράς αριστερά", ενώ με οργάνωση που θα ζήλευε η Στάζι, από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου, παρακολουθούσαν 24 ώρες το 24ωρο, κατέγραφαν, ανέλυαν χρήστες και έκαναν ολόκληρα άρθρα με πίνακες, σχεδιαγράμματα και λίστες των "εχθρών" και στη συνέχεια δημοσίευαν τα χαφιεδιλίκια και σε περιοδικά τους.

Μιλάμε για ελεεινούς αρχιρουφιάνους, βγαλμένους κατευθείαν από τους πιο βρωμερούς βόθρους του διαδικτύου, που εκτός από το ελεεινό bullying, έκαναν μαζικά report, ban κλπ στο twitter και το facebook, οποιου αντιπάλου είχε άποψη, που δεν εξυπηρετούσε το σχέδιο κατάληψης της εξουσίας ! Τελευταία, μειώθηκε η δραστηριότητα των χαφιέδων, γιατί διορίστηκαν στο δημόσιο και έγιναν μαλθακοί. Εκλείπει πλέον το κίνητρο, έκαναν τη βρωμοδουλειά, λίγδωσαν το αντεράκι τους...


Σήμερα, σε τηλεοπτικό σταθμό, κάποιος από τη ΝΔ είπε για την ανάρτηση του Καρανίκα, που είναι στρατηγικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού και προφανέστατα όταν λέει "στα τσακίδια η Eldorado", είναι ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !
Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται ως είδηση είναι τελείως μαλάκας ή ακόμη χειρότερα : συριζόσκυλο !


Όπως η κυρία δηλαδή, που διαμαρτύρεται, γιατί οι αντίπαλοι -οι "δεξιοί"- βρήκαν τη δήλωση Καρανίκα στο facebook και την αναμετέδωσαν !!!

Aπολαύστε μεγατόννους ηλιθιότητας:
Πόσο μυαλοφυγόδικος μπορεί να είναι κανείς για να γράφει στον Καρανίκα - σε ποιόν; Στον Καρανίκα!!!!!!!! αυτά:

"Δεδομένου οτι ο τοίχος σου είναι κλειστός και όχι δημόσιος για να τον αναπαράγει το δίκτυο της ρουφιανιας που έχουν στήσει αυτά τα πολιτικά πτώματα των παρελθουσών κυβερνήσεων και δεδομένου του προσωπικού ύφους της ανάρμοστης αυτής επίθεσης, γίνεται σαφές ότι για να σε έχουν τόσο στο στόχαστρο, κάτι κανεις πολύ καλά και αποτελεσματικά."

Να διαμαρτύρεται ο συριζαίος  Καρανίκας και τα συριζόσκυλα, που έκαναν το χαφιεδιλίκι επιστήμη, ότι του "παρακολουθούν το facebook" !!!!
Αξία ανεκτίμητη.

Φ.Μ.