Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Σπίρτζης : Μειώνεται το εισιτήριο του #ΟΑΣΘ σε 1 ευρώ, μέσα στα λεωφορεία

Πάλι δικαιώθηκε το makpress. Μη μπορώντας να κάνουν τα μηχανήματα να δίνουν ρέστα, μείωσαν την τιμή στο 1 ευρώ, ώστε να είναι πιο έυκολο να κόβει κανείς εισιτήριο μέσα στο λεωφορείο, αφού πλέον απαιτείται ένα κέρμα, του ενός ευρώ.



Μειώνει την τιμή του εισιτήριου που κόβεται μέσα στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ ο Χρήστος Σπίρτζης. όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ.

Όπως είπε από 1,10 που είναι σήμερα το εισιτήριο, θα πάει στο 1 ευρώ, όσο δηλαδή πωλείται στα εκδοτήρια και τα περίπτερα και αυτό για να λυθεί το ζήτημα με τα ρέστα που δεν έδιναν τα μηχανάκια, μέσα στα λεωφορεία. Ακόμα ανακοίνωσε ότι σταματά τις συμβάσεις με ιδιωτικές εταιρίες που κόστιζαν συνολικά 2 εκ. ευρώ ετησίως, καθώς τον έλεγχο των εισιτηρίων όπως και την καθαριότητα των λεωφορείων θα αναλάβουν πλέον υπάλληλοι του ΟΑΣΘ.

Είπε ότι στόχος είναι να βγει στους δρόμους και 560 λεωφορεία. Είπε ότι όταν ανέλαβε η νέα διοίκηση κυκλοφορούσαν 260 και σήμερα είναι 380.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για σπατάλη σε σχέση με το θέμα των καυσίμων στα λεωφορεία.

Τέλος είπε πως τα τελευταία 27 χρόνια ο ΟΑΣΘ επιδοτήθηκε με 2 δις. εξασφαλίζοντας για τους μετόχους του κέρδη 324 εκατ. ευρώ.