Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης: Το νέο Δ.Σ.

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στην Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ μετά από την εκλογική διαδικασία και
τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης.

Στη θέση του προέδρου εκλέχτηκε ο κ. Παπαδόπουλος Παύλος από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με την απόλυτη ομοφωνία όλων των μελών. Τα καθήκοντα του γενικού γραμματέα αναλαμβάνει ο κ. Ροδακόπουλος Δημήτριος από τον ΠΟΔΗΛΑΤΗ και την θέση του Α΄ αντιπροέδρου ο κ. Κυριάκος Γκογκότσης από τον ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ Κομοτηνής, ενώ 2ος αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Ποιμενίδης Βασίλης του ΠΗΓΑΣΟΥ Ξάνθης. Την νευραλγική θέση του Ταμία ανέλαβε ο κ. Κώστας Τσορτουκτσίδης του ΒΑΟ Θεσσαλονίκης. Υπεύθυνος Τύπου και Δημ. Σχέσεων Τζερτζεβέλης Παντελής και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι οι: Αμοιρίδης Χαράλαμπος από τον ΑΙΑ Κιλκίς, Ζαφειριάδης Ιωάννης από τον ΠΗΓΑΣΟ και Λεβέντης Χρήστος από τον ΡΗΣΟ Ορεστιάδας.
Αναπληρωματικά μέλη: Τσακιρίδης Αφεντούλης (ΠΗΓΑΣΟΣ Ξάνθης), Μπακάλμπασης Χαράλαμπος (ΘΡΑΚΟΣ ΙΠΠΕΑΣ Κομοτηνής), Καρατζούλης Σπυρίδων (ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ).
Εξελεγκτική Επιτροπή: Καλέση Ιωάννα (ΒΑΟ), Τσαλκιτζή Σοφία (ΠΑΟΚ), Χατζηστεργίου Ευγενία (ΠΑΟΚ).

Τις καλύτερες ευχές του στο νέο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ έδωσε πρώτος ο απερχόμενος πρόεδρος και Ολυμπιονίκης του Αθλήματος κ. Κλεάνθης Μπάργκας, ο οποίος δήλωσε ότι παραμένει στις επάλξεις του αθλήματος της ποδηλασίας, καθώς έχει επωμιστεί την συνδιοργάνωση της ποδηλατοδρομίας με την Διαβητολογική Εταιρεία Β. Ελλάδος «κάνουμε ποδήλατο για το Διαβήτη», η οποία θα λάβει χώρα στις 20 Νοεμβρίου, ώρα 12:30, στο πλακόστρωτο της Ν. Παραλίας Θεσσαλονίκης και καλεί μικρούς και μεγάλους να δώσουν το παρών με τα ποδήλατά τους.