Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Πέντε (-5-) Υπουργοί στη Ν.Υόρκη για ..προσέλκυση επενδύσεων !

Θα παραστούν -και οι 5(!!!)- σε ''επενδυτικό συνέδριο'' στην Νέα Υόρκη, όπου θα εκφωνήσουν ''δεκάρικους'' γιά... ''προσέλκυση επενδύσεων'' στην Ελλάδα. Δεν έχει σημασία αν ουδείς λογικός επιχειρηματίας επένδυσε ή θα επενδύσει στην Ελλάδα, αλλά....
η δικαιολογία, γιά ''τουριστικά ταξίδια αναψυχής'' με κρατικό χρήμα (γιά υπουργούς και βοηθούς-ακόλουθους) περί ''προσέλκυσης επενδύσεων'', έχει πέραση στον ''σοφό λαό'' Ελλάδας. Θα είναι: Ο υπουργός Οικονομίας Δ. Παπαδημητρίου, ο αναπληρωτής του Αλ. Χαρίτσης, ο αναπλ. υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης, ο υπουργός Ενέργειας Γ. Σταθάκης και η υπουργός Τουρισμού 'Ελενα Κουντουρά (τακτική στις ΗΠΑ γιά τουρισμό και ψώνια στο όνομα του ''τουρισμού''). Στη Νέα Υόρκη θα βρεθούν επίσης, 'Ελληνες επιχειρηματίες και τραπεζίτες.

Το συνέδριο διοργανώνεται 12 Δεκεμβρίου '16 από την ελληνοαμερικάνικη Capital Link και στα χρόνια των μνημονίων, αποτελεί αφορμή γιά τουριστικά ταξίδια υπουργών, χωρίς πρακτικά αποτελέσματα γιά την Ελλάδα (φυσικά από ''προσέλκυση επενδύσεων'', το απόλυτο τίποτα).

Σημ.: Ο μηχανισμός προπαγάνδας του διεφθαρμένου ψευτο-κράτους των Αθηνών, βρήκε και ''καλή δικαιολογία'': Στο συνέδριο -και στο δείπνο- θα είναι και ο οικονομικός σύμβουλος του επόμενου πρόεδρου Ντ. Τραμπ, που μπορεί να επιλεγεί και γιά το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. O οποίος, βλέποντας 5 υπουργούς της Ελλάδας μπροστά του, θα εντυπωσιαστεί και θα συνεδητοποιήσει ότι ''σκίστηκαν'' τα μνημόνια, ότι ''λεφτά υπάρχουν'' και ότι επέστρεψε η ανάπτυξη στην ''μπανανία των Βαλκανίων''.

www.kalami.net

Το κόλπο "πάω στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων" προκαλεί πλέον αηδία στους φορολογούμενους