Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Το αναμενόμενο: έχασε ο ΠΑΟΚ (φυσικά !), αλλά το σοκ ήρθε από τον Ιβιτς !


Ε, μην κάνουμε δυό σερί νίκες, δεν το αντέχουν οι παίκτες μας. Μη δοξαστούν και πολύ...Γκέλαρε κι ο γαύρος...μην πλησιάσουμε πολύ, μας τρομάζει η κορυφή, καλά είμαστε στα υπόγεια.
ψιτ, Ιβάν: εσύ θα φύγεις !
Τρομερό παιχνίδι έγινε ....
στην Τούμπα, που θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο του καλύτερου του φετινού Πρωταθλήματος. Ο Ατρόμητος κατάφερε να επιβληθεί με 3-4 του ΠΑΟΚ που στο 69’ είχε προηγηθεί με 3-1 και φαινόταν ότι θα έπαιρνε άνετη νίκη.

Ωστόσο, οι παίκτες του Ατρομήτου και του Γιώργου Κορακάκη έφεραν τα πάνω-κάτω και εκμεταλλευόμενοι την απερισκεψία του Κάνιας να διώξει τη μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή και να αφήσει την ομάδα του για 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο πέτυχαν την ολική ανατροπή.

Οι Περιστεριώτες πίστεψαν ό,τι μπορούσαν να πάρουν κάτι καλό από το παιχνίδι και τελικά πήραν το τρίποντο με το γκολ του Τόνσο στο 93’ το οποίο πανηγύρισαν έξαλλα.

Φοβερό κοουτσάρισμα από τον Κορακάκη, ενώ ο Βλάνταν Ίβιτς βιάστηκε να κάνει την αλλαγή του Πέλκα που ήταν άκρως παραγωγικός και όσο έπαιζε κυριαρχούσε στη μεσαία γραμμή. Οι άλλες δύο αλλαγές του Σέρβου τεχνικού (Μπρκιτς αντί Γλύκου και Μυστακίδης αντί Ροντρίγες) ήταν αναγκαστικές.


Για την ιστορία, διαιτητής ήταν ο Μπάμπης ο Καλογερόπουλος, ο οποίος βίασε αμέτρητες φορές τον ΠΑΟΚ στο παρελθόν, κατά φύσιν, παρά φύσιν, από τα αυτιά, τις μασχάλες, κτηνοβάτισε πάνω του, εξόργισε τον Ιβάν και όλους τους παοκτσήδες, αλλά ....τσουπ ! ξανά ο Μπάμπης ο υπάλληλος του γαύρου, να σφυρίζει ΠΑΟΚ ! 
Και μόνο για αυτό ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΘΕΙ και να μην ξαναπαίξει ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το να σου βάζουν τον Καλογερόπουλο να σε σφυρίζει είναι ο ορισμός της ταπείνωσης. Μιλάμε για ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ξεκώλιασμα. Καλύτερα να χάσεις με 0-43 από τον Ατρόμητο, παρά να σου βάζουν τον Μπάμπη να σε διαιτητεύει. Δείχνει ότι σπάνε πλάκα μαζί σου και την αδυναμία σου, που δυό χρόνια δεν μπορείς να κόψεις 2-3 διαιτητές.  Δείχνουν ότι σε έχουν για φάπες.

Μάκης

Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος
Βοηθοί: Χρήστος Ακρίβος και Ιορδάνης Απτσόγλου
Τέταρτος διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης


ΠΑΟΚ (Β. Ίβιτς): Γλύκος (14΄ Μπρκιτς), Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας (69΄ Σάκχοφ), Ροντρίγκες (46΄ Μυστακίδης), Κάμπος, Κουλούρης.
Ατρόμητος (Γ. Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κυβρακίδης (46΄ Κοντοές), Μπάγκα, Ούμπιντες, Λημνιός (82΄ Παπαδόπουλος), Τόνσο, Ζησόπουλος (55΄ Μπρίτο), Λε Ταλέκ.

Γκολ: 3΄ Ροντρίγκες, 27΄ Κουλούρης, 69΄ Μυστακίδης / 56΄ Λε Ταλέκ, 74΄ Ούμπιντες, 87' Παπαδόπουλος, 93' Τόνσο
Κίτρινες κάρτες: 11΄ Τζαβέλλας, 21΄ Μάτος / 31΄ Κυβρακίδης, 71΄ Λε Ταλέκ, 86΄ Παπαδόπουλος, 90΄+2 Τόνσο
Κόκκινες κάρτες: 73΄ Κάνιας

Δηλώσεις Ίβιτς

Απογοητευμένος από την ήττα του ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν Ίβιτς , είπε ένα κάρο μαλακίες και άρα είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ
Όχι τίποτε άλλο, αλλά -βάζω στοίχημα- αύριο όλοι οι ακροατές θα λένε στα ερτζιανά, ότι το ματς ήταν στημένο για το στοίχημα γιατί η ανατροπή και σκορ 3-4 έδινε τρελά λεφτά, κι άλλα τέτοια. 
Όχι ρε, δεν ήταν στημένο το ματς, σταματήστε αυτή την καφενειακή συζήτηση, ο ΠΑΟΚ μας είναι looser ! Τόσο απλά ! 
υ.γ. ΦΥΣΙΚΑ και σε λίγο καιρό θα μάθουμε ότι το ματς είναι "ύποπτο" από τη sports radar κι όλες αυτές τις ανούσιες μπαρούφες !
Η ΟΥΣΙΑ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ: Ο ΠΑΟΚ είναι ΜΙΚΡΗ ομάδα, που τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να κατακτήσει κάτι σημαντικό. Οι παίκτες του δεν αντέχουν στην ιδέα ότι μπορεί να πλησιάσουν το γαύρο. Είναι γεννημένοι δεύτεροι. Και να θέλει να τους δώσει το πρωτάθλημα ο χοντρός, αυτά τα σαπάκια, θα χάνουν από όλους, για να μην το πάρουν!



Ο Σέρβος είπε αναλυτικά:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο κάποιοι παίκτες κάνανε λάθη που δεν γίνονται. Θα συζητήσω σε λίγο με τον μεγαλομέτοχο και ή θα φύγω εγώ ή αυτοί. Δεν λέω εγώ ότι κάποιοι δεν μπορούν αλλά ότι δεν θέλουν. Και πιστεύω ότι μερικοί από εσάς το ξέρετε. Κάποιοι έχουν πρόβλημα στα αποδυτήρια.

Δεν λέω ότι θέλουν να… φάνε κάποιοι παίκτες τον Ίβιτς αλλά κάποια πράγματα είναι τόσο ύπουλα. Δείτε τα γκολ προσεχτικά και θα καταλάβετε. Εγώ όταν ήμουν ποδοσφαιριστής ακόμα και αν δεν γούσταρα έναν παίκτη έμπαινα μέσα και τα έδινα όλα. Ο αθλητικός διευθυντής είναι ενημερωμένος ήδη. Εδώ και 20 μέρες, έναν μήνα συμβαίνει αυτό. Ίσως και σε άλλο ματς.

Στην αρχή έκανα κάποια πράγματα σε αυτό το παιχνίδι που τελευταία στιγμή τα άλλαξα. Κάποιους παίκτες που είχα στο μυαλό μου και τελικά τους άλλαξα. Ήταν λάθος, παίρνω την ευθύνη. Θα έχουμε συνάντηση σε λίγο με τον Ιβάν Σαββίδη και θα δούμε τι θα κάνουμε».