Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

600.000 ευρώ για "αποκατάσταση ευστάθειας μιναρέ"

Εγκρίθηκε επιπλέον καπέλο 50%, ενώ η υπεύθυνη δικάζεται αύριο ....
(κατόπιν εορτής για πολλά άλλα)...
Είχε κάνει το 2011 το γύρο του διαδικτύου πολλές φορές η προκλητική ιστορία με την διασπάθιση αυτού του τεράστιου ποσού, που έκανε μπάμ από μακρυά ότι ήταν υπέρ-τραβηγμένο-τιμολογημένο. Τελικά ...
όπως (εντελώς τυχαία) πληροφορηθήκαμε, η τότε προϊσταμένη της επιβλέπουσας Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων της περιφέρειας Β. Αιγαίου, με έδρα τη Μυτιλήνη Μαρία Δανιά, είχε ζητήσει επιπλέον χρηματοδότησει 50%, και "μυστηριωδώς" της εγκρίθηκε το...καπέλο.
Δεν ξέρουμε αν μέχρι αυτή την στιγμή ο Μιναρές αν είναι ίσιος σαν κυπαρίσσι η γέρνει, αλλά μάθαμε κάτι ακόμα ποιο ενδιαφέρον.
Η υπεύθυνη δικάζεται αύριο στη Μυτιλήνη ως κατηγορουμένη για πλήθος χοντρο-ατασθαλιών.
Εκείνο που κάνει όμως το γεγονός αξιοπρόσεκτο είναι ότι, ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαία ,η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Πολιτισμού για αυτού του είδους έργα που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, εντοπίσθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ να της έχει εγκριθεί σήμερα ταξίδι στη Λέσβο για να επιθεωρήσει τα πολλά ... έργα-κατορθώματα της κατηγορουμένης υφισταμένης της.
"Θύματα" της πλεονεξίας όμως της κυρίας, ανησυχούν ότι η Γενική Διευθύντρια σκοπεύει να εμφανιστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης της κυρά Μαρίας, για να την βγάλει αφρό.
Αναμένουμε να δούμε πως θα λειτουργήσουν τα καθαρτήρια της Λεσβιακής Δικαιοσύνης ...

Για την ιστορία δείτε όλη την ανάρτηση που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και τα μάτια των Αρχών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου