Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Μυστήριο με τρύπα που άνοιξε σε σύνορα της Ουκρανίας με τη Ρωσία - «Είναι η πύλη για τον Κάτω Κόσμο»

Μια μυστηριώδης «πύλη στον κάτω κόσμο» έχει ανοίξει στα σύνορα Ρωσίας και Ουκρανίας.

Οι ντόπιοι πιστεύουν ότι.... η αιτία πίσω από το ξαφνικό άνοιγμα οφείλεται σε κατάρρευση φρεατίου ναρκοπεδίου, αλλά επίσημες αναφορές δεν δείχνουν σημάδια ενεργών ναρκών κάτω από το σημείο που έχει ανοίξει η «πύλη».


Σχόλια στα social media ανέφεραν ότι θα μπορούσε να είναι μια «εξωγήινη βάση», ενώ ένας άλλος ισχυρίστηκε ότι ήταν μια «πύλη στον κάτω κόσμο». Ένας ντόπιος που κατέγραψε πλάνα από τον τεράστιο λάκκο λέει ότι είναι τόσο βαθιά που δεν φαίνεται ο πάτος!

«Είναι τόσο βαθύ που είναι τρομακτικό να το βλέπεις. Δεν μπορείς να δεις πόσο βαθιά είναι...", ανέφερε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι ρωσικές αρχές πιστεύεται ότι γέμισαν γρήγορα την τεράστια τρύπα λίγο μετά τη κυκλοφορία βίντεο της στο διαδίκτυο.

Αυτό οδήγησε σε περαιτέρω εικασίες ότι η τρύπα βρισκόταν πάνω από ένα ορυχείο «μαύρου χρυσού», ένα ανεπίσημο φρεάτιο που χρησιμοποιείται για να σκάβει άνθρακα. Κτίρια κατοικιών λίγα μόλις μέτρα μακριά από την τρύπα κινδύνευαν να καταρρεύσουν εάν η γη υποχωρήσει ξανά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη που εμφανίζεται μια τέτοια βαθιά τρύπα κοντά στη Ρωσία καθώς οι ανθρακωρύχοι εργάζονταν στη βαθύτερη τεχνητή τρύπα στην ιστορία «στο όνομα της επιστήμης» και στη συνέχεια δημιούργησαν μια «είσοδο στην κόλαση».

Η Kola Superdeep Borehole έχει από τότε εγκλωβιστεί και κλειστεί για το κοινό.


clickbait από το newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου