Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Βρε σούργελα, θα σταματήσετε τις μπούρδες;

 Μας ψεκάζουν λέει με αφρικανική σκόνη, που έχει βαρέα μέταλλα κι άλλες τρίχες κατσαρές.

Απευθύνομαι στους αφελείς, αλλά καλούς ανθρώπους, με πολύ απλά λόγια, σαν να σας μιλάει ο πατέρας σας, ο αδερφός σας, ένας τίμιος φίλος σας: Εντάξει, υπάρχουν πολλοί..

κακοί άνθρωποι στις ελίτ, από την εποχή του Αβελ και του Κάιν. Πάντα υπήρχαν καθάρματα του κερατά. Για όλα είναι ικανός ο άνθρωπος, μπροστά στη λύσσα του να αποκτήσει λεφτά και εξουσία.

 Αλλά, βρε κουτά, αν "μας ψεκάζουν για να μας εξολοθρεύσουν, για να μας στειρώσουν, για να μας ναρκώσουν" κι όλα αυτά που βάζουν οι πονηροί στο αφελές κεφάλι σας, σκεφτείτε: δεν αναπνέουμε τον ίδιο αέρα στην Αθήνα, με τον Μητσοτάκη, τον Κασσελάκη, τον πρέσβη των ΗΠΑ και του Ισραήλ, τους τοκογλύφους τραπεζίτες, τους Μασώνους, τους Σιωνιστές, τους Τούρκους, του "λαθρο" , τους ΛΟΑΤΚΙ κι όσους τοποθετείτε στο στρατόπεδο των εχθρών σας; 

Ε, Τι διάολο; Δίνουν σε όλους αυτούς ειδικές μάσκες για να εξολοθρεύσουν μόνο εσάς τους καλούς; 

Σοβαρευτείτε και μην αφήνετε κάθε παμπόνηρο, να παίζει με το μυαλό σας για να κάνει πωλήσεις η φυλλάδα του ή το site του. Αυτοί που σας τα σερβίρουν αυτά, δεν είναι χαζοί σαν εσάς. Γράφουν επικές μπαρούφες, γελάνε και οι ίδιοι με αυτά που γράφουν, επειδή εσείς είστε οι χαζοί και το ξέρουν.

Ηρεμήστε, βάλτο το μυαλό σας να δουλέψει και μη "χάφτετε" κάθε πομπώδη "αποκάλυψη" "ΣΟΚ!" "δείτε το πριν το κατεβάσουν" "μας ψεκάζουν" και "γιατί δεν το δείχνει κανένα κανάλι".

Διαβάστε κανένα βιβλίο, δείτε λιγότερη τηλεόραση, διαβάστε λιγότερα πράγματα στο διαδίκτυο (μην μπαίνετε όπου βλέπετε εντυπωσιακές ηλιθιότητες, μειώστε το χρόνο που ξοδεύετε στον εικονικό, ψεύτικο κόσμο του ιντερνετ), μην μπαίνετε σε sites που κάνουν το λιγοστό μυαλό σας, κιμά!  Παίζουν με το μυαλό σας ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, όχι για να σας σώσουν !

Ανοίξτε το μυαλό σας, διαβάστε βιβλία και εφημερίδες, χωρίς εύκολα κείμενα, επικές μπαρούφες και δήθεν αποκαλύψεις. Κουράστε λίγο το μυαλό μας, με έρευνα και αμφισβήτηση. Μην πέφτετε στην παγίδα του "εντυπωσιακού", που απευθύνεται στις απαίδευτες μάζες. Οι πωλητές χειρόγραφων  του Χριστού, βοτάνων που άμα τα αλείψετε θα διορθωθεί η δισκοκήλη σας και θα γιατρευτεί ο μηνίσκος στο γόνατο, γιλέκων που θα φορέσετε και θα γίνετε σούπερμαν, οι δήθεν αποκαλυπτικοί δημοσιογράφοι που σας "ενημερώνουν" για τους ψεκασμούς, HARP που δημιουργούν τεχνητούς σεισμούς ... κλπ...κλπ... ΚΟΝΟΜΑΝΕ εις βάρος σας. Μην είστε τόσο εύπιστοι. Μην αφήνετε να σας δουλεύει ο καθένας που ΚΟΝΟΜΑΕΙ εις βάρος της αφέλειάς σας.

Φιλικά και πάντα με αγάπη

Βασίλης Προκοπίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου