Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Βλέπε να μαθαίνεις ακροδεξιέ φασίστα Συριζαίε , πόσο φασίστας είσαι

Κάτι ηλίθιοι νεαροί, που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, μετά από μερικές ώρες κατήχησης στα παρακλάδια των ιδρυμάτων του ....
Σόρος, που βαφτίζουν αυτούς τους μυαλοφυγόδικους "αντιφα", για να τους εμφυσήσουν το μίσος και να τους κάνουν σαν ζόμπι να δουλεύουν για τα συμφέροντα των τοκογλύφων, νομίζοντας ότι "πολεμούν το φασισμό και το ναζισμό", οι ηλίθιοι,
αποκαλούσαν άλλους νεαρούς (συμμαθητές τους π.χ.) "φασίστες", όταν έκαναν καταλήψεις στα σχολεία, για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην ταπεινωτική συμφωνία των Πρεσπών.

Και κάποιοι μεγαλύτεροι σε ηλικία, λιγούρια, κρατιστές, αχαϊρευτοι, τεμπέληδες και λαμόγια από τα γεννοφάσκια τους, είδαν ότι περνάς καλά,  όταν ξεπουλιέσαι και ξεπουλάς την πατρίδα σου στα συμφέροντα των τοκογλύφων και τολμούν τα σιχάματα να ειρωνεύονται τα εκατομμύρια των Ελλήνων, που είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ταπεινωτικής συνθηκολόγησης των Πρεσπών.


Την αντίθεσή της στη συμφωνία των Πρεσπών, εξέφρασε στο πρόσφατο ψήφισμα της Περιφέρειας και η επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας, Δέσποινα Χαραλαμπίδου. Είναι η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, βλακούλη συριζαίε, "ακροδεξιά" "μακεδονομάχος" "εθνίκι" ; Ούτε μια τρίχα της δεν είστε, όλα μαζί τα υποταγμένα λαμόγια που απομείνατε στο Νατοϊκό κόμμα κουρελού !

Να στο πω πιο απλά πουλημένε φασίστα Νατοϊκέ Συριζαίε: Η πιο γνωστή, μαχητική και συνεπέστερη αγωνίστρια της αριστεράς, είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ της συμφωνίας των Πρεσπών, που έφερε το ξεπουλημένο στα συμφέροντα του ΝΑΤΟ κόμμα σου, που έμεινε μόνο με τους ξεπουλημένους στον ιμπεριαλισμό και τον καπιταλισμό. Οι μόνοι φασίστες που υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα είστε εσείς, οι βολεμένοι του ΣΥΡΙΖΑ, που αρνείστε το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τη συμφωνία.



Υπενθυμίζουμε στους νενέκους της Νατοϊκής αριστεράς και σε αυνάνες νεαρούς, που φαντασιώνοται ότι είναι επαναστάτες τσεγκεβάρες, ποιά είναι η Δέσποινα Χαραλαμπίδου:

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, εκλέχθηκε για πρώτη φορά Βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 επανεκλέχτηκε βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.
Από νεαρή ηλικία συμμετέχει στους συνδικαλιστικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες. Μέλος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ από το 1978 και μέλος του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή τους. Ήταν μέχρι το 2016 μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδικάτου Ιματισμού και αναπληρώτρια γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.
Τον Μάιο του 2014 συμμετείχε στις Περιφερειακές Εκλογές ως επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας και σήμερα είναι περιφερειακή σύμβουλος στο Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά έχει αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, το έκανε ΝΑΙ ο Αλέξης Τσίπρας.


Το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας είναι το εξής:

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας στη σημερινή πρώτη συνεδρίασή του, ημέρα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, μετά την κύρωση της “Συμφωνίας των Πρεσπών” από τη Βουλή των Σκοπίων, με απόφασή του εκφράζει την έντονη αντίθεσή του στην επικίνδυνη και εθνικά επιζήμια “Συμφωνία των Πρεσπών”.
Καλεί τα πολιτικά κόμματα και κάθε Βουλευτή ξεχωριστά να καταψηφίσει τη “συμφωνία” αυτή, οπότε κι αν έρθει στη Βουλή των Ελλήνων προς κύρωση.
Το λόγο για ένα τόσο σημαντικό εθνικό ζήτημα θα πρέπει να έχει ο ελληνικός λαός.
Η ιστορικότητα, η ελληνικότητα και η μοναδικότητα της Μακεδονίας είναι αδιαπραγμάτευτη σήμερα και στο μέλλον».

Θα στο πω λοιπόν απλά φίλε Συριζαίε:

Αριστερός που υποστηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών, είναι καραφασίστας του κερατά. ΕΣΥ , μόνο ΕΣΥ είσαι φασίστας. Τα εκατομμύρια των Ελλήνων που είναι εναντίον της συμφωνίας είναι κανονικοί δημοκρατικοί άνθρωποι, που θέλουν να ληφθεί υπόψη η γνώμη τους. ΕΣΥ είσαι ο μοναδικός φασίστας. ΕΣΥ είσαι ο μόνος φασίστας και είσαι μόνο ΦΑΣΙΣΤΑΣ. Δεν έχει κανένα  ιδεολογικό φορτίο η συμφωνία, είναι μόνο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ στους ιμπεριαλιστές, από σας τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ, που αρνηθήκατε το δημοψήφισμα.