Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Ηλίθια προβοκάτσια εναντίον του ΠΑΟΚ με ολίγη από ....επιστράτευση !

Ένα γελοίο ΑΝΩΝΥΜΟ τρολ, έκανε δήθεν ως "παοκτσής" ένα γελοίο, ανούσιο, μάζεμα διαδικτυακών υπογραφών, με το βλακώδες κείμενο:

"Αν τολμήσετε να επιβάλλετε μεθοδευμένη εξοντωτική ποινή στον ΠΑΟΚ προς τέρψιν των Μαφιόζων της Αθήνας, αυτομάτως να θεωρήσετε τα φύλλα πορείας μας, σε περίπτωση επιστράτευσης, ως απλά κουρελόχαρτα.
Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ σε μάχες για τη δικιά σας Ελλάδα.
Εμείς πολεμάμε ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ"


κείμενο που φυσικά ΔΕΝ προέρχεται από Παοκτσή
και ΔΕΝ εκφράζει κανέναν Παοκτσή, παρά μόνο μερικούς απολύτως ηλίθιους, που μπερδεύουν την βούρτσα με την ..... Τόση σχέση έχει η ποδοσφαιρική ομάδα, με την περίπτωση της επιστράτευσης και της υπεράσπισης της πατρίδας.

Και στο παρελθόν επιχειρήθηκαν τέτοιες προβοκάτσιες από "αντεξουσιαστές" "διεθνιστές" και άλλους πονηρούς προβοκάτορες και κανείς δεν τις πήρε στα σοβαρά, όπως και τώρα κανείς δεν την παίρνει στα σοβαρά στον πραγματικό κόσμο.

Στον ηλίθιο κόσμο του facebook, εντάξει, αναμενόμενο είναι να τσιμπήσουν μερικές χιλιάδες χαχόλοι στο κάλεσμα των πονηρών. Εδώ τσίμπησαν 1.000.000 Έλληνες, ότι άμα κάνεις κλικ στη φωτογραφία με το παιδάκι που πάσχει από καρκίνο, αυτό θα παίρνει 1 δολάριο για κάθε κλικ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου