Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Έλα, μη μας τα πρήζετε άλλο με το κύκλωμα κοκαϊνης

Είναι η εκατοστή φορά που διαβάζουμε ότι "Τρέμει συθέμελα ολόκληρη η showbiz από τις αποκαλύψεις για....
κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. . . στους κύκλους των επωνύμων στο Κολωνάκι, στο οποίο εμπλέκονται πασίγνωστα ονόματα από το χώρο της υποκριτικής και της τηλεόρασης"

και στο τέλος κανένας επώνυμος, δεν έχει συνέπειες και η είδηση αποδεικνύεται τρίχες κατσαρές.
Πολλή φλυαρία, καμία φυλάκιση.

(το πιο γνωστό όνομα από τους επώνυμους που θα καθίσουν στο σκαμνί στις 11-5-2018 (θεωρητικά, πρακτικά όπως όλοι ξέρετε θα αναβληθεί εκατό φορές, μέχρι να ξεχαστεί) είναι ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς. Πιο εύκολο είναι να βάλει έλληνας δικαστής, φυλακή τον Νετανιάχου, παρά τον Γεωργαντά, τι το κουράζουμε; Θα αθωωθεί, δεν θα ακουστεί καν, μη μας πρήζετε με αποκαλύψεις και αποκαλύψεις. Κανένας καμένος αλλοδαπός θα πάει μέσα μόνο....Σιγά μη βρεθεί δικαστής να βάλει φυλακή τον Γεωργαντά ! 400 αιώνες θα καίγεται στην  Κόλαση, αυτός και όλο του το σόι ! Όλοι οι επώνυμοι θα δηλώσουν άγνοια και θα τιμωρηθεί μόνο ο καθόλου γνωστός συνεταίρος τους. Έχει γίνει άλλες 100 φορές, τώρα θα αλλάξει;
Άκου, θα τιμωρηθεί ο Γεωργαντάς ! Στην εποχή των παγετώνων θα μας γυρίσουν οι προστάτες του ! Ξέρετε ποιοί τον προστατεύουν;;;; Πλάκα μας κάνουν οι δημοσιογράφοι με τις χαζοαποκαλύψεις τους;;; Ούτε καν στο σκαμνί δεν θα καθίσουν οι επώνυμοι, όλο και κάποιο βούλευμα ή άλλο τερτίπι θα βρουν)