Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Θα τρίξει τα δόντια στον Ερντογάν ο Τσίπρας

Ενθαρρυμένος από την αρνητική στάση που έχει το αμερικανοεβραϊκό κατεστημένο με το οποίο -ορθώς- συντονίζεται ο Αλέξης Τσίπρας και η χώρα μας, ο .....
Έλληνας Πρωθυπουργός δεν θα χαριστεί στον Ερντογάν και θα υπενθυμίσει πως "pacta sunt servanda".

Είναι η μεγάλη ευκαιρία του Τσίπρα να πουλήσει πατριωτισμό στο εσωτερικό της Ελλάδας και να δείξει ότι έχει βεληνεκές μεγάλου ηγέτη, που τα λέει κατάμουτρα στον Ερντογάν.

Βέβαια δεν θα αποφύγει τις κοινοτυπίες περί "σεβασμού του κοινοτικού κεκτημένου, αν η Τουρκία θέλει να ενταχθεί στην Ε.Ε. και να αποτελεί σύγχρονο κράτος", αλλά αυτά δεν αγγίζουν την Τουρκία, που θεωρεί ότι είναι ισχυρότερη από την Ε.Ε. και δεν έχει λόγο να αλλάξει την αναθεωρητική πολιτική και τη ρητορική της για να γίνει αποδεκτή στη γερασμένη μουσουλμανική έτσι κι αλλιώς Ευρώπη, που παραπαίει αναζητώντας βηματισμό.

Ο Τσίπρας λοιπόν, θα είναι αυτή τη φορά σκληρός με τον Ερντογάν και θα πετάξει μπόλικες "σφήνες". Το ίδιο θα πράξουν όλα τα κόμματα, αφού αυτή τη φορά έχουν "πλάτες" από τον αμερικανοεβραϊσμό και μπορούν να μιλήσουν ελεύθερα. Δεν θα περάσει καλά ο "Σουλτάνος".



ΑΜΕΣΗ Παρέμβαση και στο τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης