Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Άντε ρε! Γίνονται αυτά στο Ελλάντα;

 Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

          Εντάξει, μπορεί ο Μπαξμπάνης να είναι φανατισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά, όταν γράφει στο Documento για τη διαφθορά, γράφει με ντοκουμέντα. Χθες περιέλαβε την ΑΑΔΕ του κ. Πιτσιλή και τη συμμορία των....

επίορκων εφοριακών που λαδώνονται ασυστόλως, για να κάνουν τα στραβα μάτια. Αντί, λοιπόν, ο κ. Διοικητής και ολόκληρη η κυβέρνηση να εστιάσουν στην πάταξη της διαφθοράς σε όλο τον Δημόσιο τομέα, ψηφίζουν νόμους για την πάταξη της φοροδιαφυγής των ελεύθερων επαγγελματιών. Λες και δεν ξέρουν πως αυτοί που [δεν] θα εφαρμόσουν τον νόμο θα τ’ αρπάξουν κανονικά από τους ελεύθερους επαγγελματίες και, έτσι, ο νέος νόμος θα έχει την τύχη όλων των προηγούμενων.

       Και ενώ ο Μπαξμπάνης δημοσιοποιεί τεκμηριωμένα τη διαφθορά, ο λατρεμένος του σύζυγος του Τάιλερ εξαντλείται  σε άκρατο λαϊκισμό επισκεπτόμενος τη δωρήτρια ασθενοφόρου κ. Αθηνά στο Μεσολόγγκι, καταυλισμό Ρομά στην Αχαΐα, γειτονιές διάφορων πόλεων κ.λπ. Θα περίμενα, αν πραγματικά σκοπεύει να μεγαλουργήσει στις ευρωεκλογές, όπως διακηρύσσει, να ασχοληθεί με σημαντικά ζητήματα, όπως αυτό της διαφθοράς, η οποία θάλπει τη φοροδιαφυγή. Επειδή, όμως, οι πάτρονές του είναι οι ίδιοι με τους πάτρονες του συζύγου της Μαρέβας, δεν μπορεί να τα βάλει με την κυβερνώσα ΝΔ και, κατ’ επέκταση, με τους πάτρονές του. Ή τουλάχιστον να δείξει, ότι αυτός θα ηγείται ενός διαφορετικού ΣΥΡΙΖΑ και όχι αυτού που έκανε τη μία κωλοτούμπα μετά  την άλλη, όταν ανέλαβε την εξουσία.

    Αντί άλλων αντιγράφω Γιάννη Ντάσκα που δημοσιοποιεί απειροελάχιστο δείγμα διαφθοράς.

Eλληνικά πανευρωπαϊκά ρεκόρ κακουργημάτων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, υποκρισίας στο Μάτι και πανευρωπαϊκό ρεκόρ … σιωπής για τα σχέδια δολοφονίας δημοσιογράφων! Δήλωση Αλαφούζου για…γκάγκστερς στο ποδόσφαιρο!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου