Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Ποδόσφαιρο : Τι έκαναν οι 4 ελληνικές ομάδες - Ποιοί συνεχίζουν στην Ευρώπη

 ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την παρουσία του στη φάση των ομίλων του UEFA Europa Conference League με τον τρόπο που.... άρμοζε στην εφετινή πορεία του: νίκησε την Ελσίνκι με 4-2 στην Τούμπα μετατρέποντας τον αγώνα σε γιορτή και «σφράγισε» την απευθείας πρόκριση στους «16».
Ο «Δικέφαλος» έκανε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών για ελληνική ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με τους 16 που μάζεψε στον 7ο όμιλο (16-10 τα τέρματα) και συμπλήρωσε 13 παιχνίδια αήττητος στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. 

ΑΕΚ: Δεν τα κατάφερε  η ΑΕΚ στο Άμστερνταμ. Η Ένωση των πολλών απουσιών ηττήθηκε από τον Άγιαξ με 3-1 και αποκλείστηκε από την συνέχεια των διοργανώσεων της UEFA, με την ολλανδική ομάδα να παίρνει την τρίτη θέση και να συνεχίζει στο Conference League.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:  Αυτόχειρας ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, καθώς παίζοντας για δύο αποτελέσματα πρόκρισης στο Conference League, έχασε από την Μακάμπι Χάιφα με 2-1 και αποκλείστηκε από τις διοργανώσεις της UEFA, τερματίζοντας στη τελευταία θέση του ομίλου.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του, κράτησε ψηλά το κεφάλι στο έρημο «Γ. Καραϊσκάκης» και πήρε μια εύκολη αλλά και εμφατική πρόκριση στα πλέι οφ του Conference League, στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 5-2 την Μπάτσκα Τόπολα για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου στο Europa League και τερμάτισαν τρίτοι με 7 βαθμούς, αφήνοντας τελευταίους τους Σέρβους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου