Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Μάχη Ταχιάου - Ζέρβα: Βρώμικα χτυπήματα, fake news, βίντεο από τα παλιά και άλλα

Στην τελική ευθεία μπήκε η μονομαχία Ταχιάου - Ζέρβα και τα επιτελεία των δύο υποψηφίων, αναλώνονται πλέον στο χτύπημα του αντιπάλου κι όχι στο πρόγραμμά τους. Έτσι, διακινείται εσχάτως στα social media, ένα παμπάλαιο βίντεο του Νίκου Ταχιάου, από τον καιρό που ήταν....
στέλεχος της ΔΗ.ΣΥ. της Ντόρας Μπακογιάννη και εξέφραζε προοδευτικές θέσεις εναντίον των "μακεδονομάχων" και του "παπαδαριού (ορθόδοξο απολειφάδι, παραληρούντες δεσποτάδες κ.α.)" .

Από την άλλη, το πλήγμα εναντίον Ζέρβα, βρίσκεται σε άρθρο στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, κάποιας Τίνας Ιωάννου, που χρήστες λένε ότι είναι ψευδώνυμο, ενώ στην πραγματικότητα είναι η αδερφή του Νίκου, Χριστίνα Ταχιάου (δεν το γνωρίζουμε, ούτε μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, όπως βλέπουμε όμως σε όλα της τα άρθρα εκθειάζει Μπουτάρη-Μητσοτάκη (είπαμε! αυτοί οι δύο είναι ένα) και Ταχιάο. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμιά Ιωάννου στο μητρώο μελών της ΕΣΗΕΜ-Θ).


Στο άρθρο, με τίτλο "Κωνσταντίνος Ζέρβας: Πρώτα ΠΑΣΟΚ, μετά ΝΔ και τώρα... ανεξάρτητος", παρατίθεται ή μάλλον "ξεθάβεται" ένα επίσης παλιό βίντεο, με χαιρετισμό του Κωνσταντίνου Ζέρβα σε συνέδριο του ΠΑΣΟΚ: