Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Η θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Επειδή κάποιοι -συνήθως ακροδεξιοί- δεν εννοούν να αποδεχθούν αυτά που λέει ο Μητσοτάκης και του καταλογίζουν πονηριά, μισόλογα και προσπάθεια παραπλάνηση, να επαναλάβω όσα έγραφα πριν από 9 μήνες:

(και μάλλον επαληθεύονται καθημερινά και επιβεβαιώνονται από την κρίση του ελληνικού λαού, στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές εκλογές. Θυμίζω ότι στη Θεσσαλονίκη, οι ακραιφνείς υποστηρικτές της ακύρωσης της προσβλητικής για μας, συμφωνίας Τσίπρα - Καμμένου -Ζάεφ, πάτωσαν).

Περίληψη:

ΟΧΙ, ο Μητοστάκης ΔΕΝ θα ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Επομένως, μην ξαναρωτήσετε "θα ακυρώσει ο Μητσοτάκης τη συμφωνία;". ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ. Τελεία και παύλα.

Ούτε θα ασχοληθεί, παρά μόνο στις λεπτομέρειες της εφαρμογής, όπως ονομασίες προϊόντων. Εκεί μόνο θα ζορίσει τους Σκοπιανούς. Γνωρίζοντας αυτό το σαφές λοιπόν, κάντε την επιλογή σας στις εκλογές που έρχονται.

Όσοι λοιπόν τον ψηφίσουν, γνωρίζουν άριστα ότι ΔΕΝ θα ακυρώσει τη συμφωνία και τον ψηφίζουν εν γνώσει αυτής της αλήθειας. 

Όπως γνώριζαν και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο Τσίπρας θα τα έδινε ΟΛΑ στους Σκοπιανούς. Τον ψήφισαν όμως, όπως θα ψηφίσουν Μητσοτάκη τώρα. Κανείς δεν χάνει εκλογές, επειδή παραδίδει ιστορία. Χάνει εκλογές, επειδή κόβει συντάξεις ή διώχνει συμβασιούχους. Αυτά πονάνε αληθινά τον Έλληνα. Τα άλλα είναι λεβεντομαλακίες στο facebook. Ας δούμε κατάματα την αλήθεια επιτέλους και να πάψουμε την ομαδική υποκρισία.


Έγραφα λοιπόν:


"Από ΄κει και πέρα, γούστο του καθενός είναι να ψηφίσει άλλο κόμμα, πιστεύοντας ότι θα πάει κόντρα στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, όπως οι συριζαίοι πίστευαν ότι ο Τσίπρας θα πάει κόντρα στους εβραίους για την Παλαιστίνη ή οι πασόκοι ότι ο Αντρέας θα έδιωχνε τις βάσεις του θανάτου

γούστο του καθενός είναι να ψηφίσει τον "Χ" πολιτικό, πιστεύοντας ότι....

η συνέχεια στο άρθρο του Σεπτεμβρίου, εδώ http://makpress.blogspot.com/2018/09/blog-post_448.html

Β.Π.