Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Ο Μπουτάρης ψηφίζει Νίκο Ταχιάο. Καλό είναι αυτό ή κακό;

Λογικό είναι, ο Ταχιάος είναι εκλεκτός του Μητσοτάκη, ο Μητσοτάκης του Μπουτάρη, ο Μπουτάρης του Μητσοτάκη, όλοι μια παρέα, με συντονιστή τον...
ΣΚΑΪ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και από πίσω την υπέρτατη αρχή.

Μόνο το makpress, σας τα έγραφε εδώ και χρόνια, για τους ακατάλυτους δεσμούς Μητσοτάκηδων-Μπουτάρη. Η αλήθεια είναι ότι ο Μπουτάρης ψηφίζει Ταχιάο, ο Ταχιάος Μπουτάρη κι όλοι μαζί Μητσοτάκη, όπως και ο Μητσοτάκης θα ψήφιζε Μπουτάρη, αν ψήφιζε στη Θεσσαλονίκη.


Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μπήκε στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Ταχιάου στην οδό Τσιμισκή και ζήτησε ψηφοδέλτια.
«Ήρθα να πάρω ψηφοδέλτια του Νίκου. Όλη μου η οικογένεια ψηφίζει Ταχιάο», είπε ο δήμαρχος. Ο Νίκος Ταχιάος δεν βρισκόταν στο εκλογικό του, αλλά εκείνη την ώρα επισκεπτόταν μαγαζιά στην αγορά της Θεσσαλονίκης. Ο Γιάννης Μπουτάρης ευχήθηκε καλό αγώνα, χαιρέτησε τον κόσμο στο εκλογικό και αποχώρησε με τα ψηφοδέλτια στο χέρι.

Τώρα,
αν αυτό είναι καλό ή κακό για τον Ταχιάο ...θα δείξει. Εμείς πιστεύουμε ότι είναι καλό. Δίνει στον Ταχιάο, την αύρα των ιδρυμάτων, της ελίτ, της παγκοσμιοποίησης, των λεσχών, της νέας τάξης, του εθνοφοβισμού κι όλα αυτά μαζί, κάνουν τους ψηφοφόρους να ψηφίζουν αυτόν που περιβάλλεται από αυτή την αύρα. Αυτόματα, σαν υπνωτισμένοι, οι ψηφοφόροι ψηφίζουν πάντα αυτόν που "οσμίζονται" ότι είναι εκλεκτός ανώτερων ξένων δυνάμεων. Κάτι σαν το σύνδρομο της Στοκχόλμης.

Εσείς τι πιστεύετε;


Το ότι ο Μπουτάρης στηρίζει Ταχιάο...

...είναι καλό για τον Ταχιάο, θα του φέρει ψήφους
...είναι κακό για τον Ταχιάο, θα διώξει ψηφοφόρους που σιχαίνονται τον Μπουτάρη
Create free online surveys