Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: "Οι εταιρείες κινητής αύξησαν 300% τα τέλη και η ΕΕΤΤ πετάει χαρταετό"

Αγαπητό makpress
Με αφορμή την ανάρτηση για τα καρτοκινητά θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι το ολιγοπώλιο των εταιρειών εδώ και 6-7 μήνες έχει προβεί σε αύξηση 300%, που ...
βέβαια πλήττει πρώτα από όλα τους οικονομικά αδύνατους . Το κόλπο είναι απλό για να μην χάσεις το ποσό στο λογαριασμό σου έπρεπε (πριν τις Οκτ 2018) να κάνεις ανανέωση κάθε 3μήνες με ελάχιστο ποσό 5€ μέσα από το site της εταιρείας διότι στα περίπτερα ήταν 10€. Από τον Νοε 2018 το μείωσαν σε 2μήνες και τώρα το ελάχιστο ποσό από 5€ έγινε 10€. Δηλαδή πριν με ανανέωση 5€ κάθε 3μήνες μας κάνει 5€ επί 4=20€ το χρόνο ενώ τώρα 10€ επί 6 ανανεώσεις λόγω διμήνου μας κάνουν 60€ το χρόνο και φυσικά οι αυξήσεις αυτές ταυτόχρονα από όλο το τράστ (VODAPONE,COSMOTE,WIND) ακριβώς τα ίδια. Αυτό για να προλάβω στο ότι αφού δεν είστε ευχαριστημένος για δεν αλλάζετε εταιρεία. Οι καταναλωτές απόλυτα εγκλωβισμένοι και η ΕΕΤΤ μάλλον πετάει χαρταετό και τα κανάλια μούγκα, είναι και αυτή η ριμάδα η διαφήμιση.

Εσείς Αγαπητό makpress λόγω καθιέρωσης νομίζω ότι μπορείτε να το σηκώσετε το θέμα. Πάντως η ΕΕΤΤ δεν ασχολείται ως όφειλε με το θέμα μάλλον θα πρέπει να της το θυμίσετε δημοσίως .

Με τιμή

Αναγνώστης και φίλος του makpress



ΥΓ.: Το Κράτος στην ουσία σε υποχρεώνει να έχεις κινητό, διαφορετικά, μια σειρά εργασιών δεν μπορείς να τις κάνεις, όπως π.χ με τις τράπεζες.
Πώς πριν τον Οκτώβριο του 2018 μπορούσαν με πάγιο 5€ το τρίμηνο (αυτό χωρίς να κάνεις χρήση υπηρεσιών, κλήση ή μήνυμα, μόνον λήψη) και τώρα θέλουν 10€ το δίμηνο;