Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

O κύριος υπεύθυνος της σημερινής κατάστασης

Nα λέμε τα πράγματα όπως είναι, ο κύριος υπεύθυνος και των Πρεσπών και του πολιτικού μείγματος που μας βασανίζει από το 2015 είναι ο ...
Καμμένος. Μετά έρχονται Τσίπρας και Σία. Διότι οι δεύτεροι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν πράξη το αντιχριστιανικό και αντιπατριωτικό τους ιδεολόγημα επειδή τους έδωσε την δυνατότητα ένας δήθεν Χριστιανός και δήθεν πατριώτης. Το ότι βγαίνουν διάφοροι και λένε ότι είναι ΑΝΕΛ και πάνε στο συλλαλητήριο είναι τραγέλαφος. Και όμως το πιστεύουν ότι οι ΑΝΕΛ δεν ευθύνονται για τις Πρέσπες.


Και υπάρχει και κάτι άλλο που δεν κατάλαβε ο Καμμένος, το γιατί του έδωσαν τόσο εύκολα το Υπουργείο Αμύνης οι Συριζαίοι. Αυτός νομίζει ότι το πήρε διαπραγματευτικά για να μπει στην κυβέρνηση οι άλλοι όμως θα του το έδιναν έτσι και αλλιώς γιατί είχαν σχέδια Γουατεμάλας και αν πήγαιναν στραβά τα πράγματα και χρειαζόταν να επέμβει ο στρατός, να έχουν τον ''δεξιό πατριώτη'' χρήσιμο κορόιδο Καμμένο για τα ρίξουν σε αυτόν ως αποκλειστικά δική του ''εκτροπή''. Ούτε αυτό το κατάλαβε ο κομάντο Πάνος.

Και σήμερα μετά από όλα αυτά, ασχολείται με πόσα βρακιά ταξίδευε στο εξωτερικό η Κουντουρά. Το λέω εμφατικά για να το κατανοήσουμε, ΑΥΤΟΣ Ο ΤΎΠΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ