Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

H Ryanair έστειλε τους επιβάτες αντί για Θεσσαλονίκη, στην ..Τιμισοάρα

"Είμαστε για κλάματα, αλλά και για γέλια... Βλέπω στο "Καλημέρα" τον Γιώργο Αυτιά να....
ζητάει επιμόνως να βρει λύση το κράτος επειδή κάποια αεροπορική εταιρία (Ryanair) έστειλε το αεροπλάνο και τους επιβάτες στην Τιμισοάρα (Ρουμανία) αντί στη Θεσσαλονίκη και είναι εγκλωβισμένοι εκεί. "Ξυπνήστε τον κ. Σπίρτζη να βρει λύση τώρα!" απαιτεί ο κ. Αυτιάς.
Όπως άκουσα πριν από δυο λεπτά, όντως τον ξύπνησαν τον κ. Σπίρτζη και τους είπε ότι θα ενημερωθεί και θα βρει λύση.
Μα τι λύση να βρει; Να στείλει το Εμπραέρ να τους παραλάβει; Να διατάξει την αεροπορική εταιρία να τους φέρει πίσω; Ούτε ο Σπίρτζης ούτε το κράτος ούτε η Φράπορτ ούτε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας έχουν ευθύνη για το πού προσγειώνει η οποιαδήποτε αεροπορική τους επιβάτες της.
Είναι, όντως, παλαβό το να προσγειωθεί μια πτήση στην Τιμισοάρα αντί Θεσσαλονίκης. Αλλά να λέμε και του Σπίρτζη το δίκιο...
Επίσης, μια πτήση της Transavia προσγειώθηκε στα Σκόπια αντί της Θεσσαλονίκης."

έγραψε στο facebook η δημοσιογράφος Χριστίνα Ταχιάου, για το 2ο μεγάλο πρόβλημα της ημέρας (το 1ο ήταν το χάλι του ΟΑΣΘ), δηλαδή τα προβλήματα στο αεροδρόμιο.

Και λίγο αργότερα, η δημοσιογράφος ενημέρωσε ότι ο κ.Σπίρτζης, δήλωσε πως:

"Κύριοι, πήρατε τα αεροδρόμια και τα πληρώνει ο ελληνικός λαός. Όταν έχουν πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη, να τους στείλετε στην Καβάλα, να τους στείλετε στην Αλεξανδρούπολη, όχι στην Τιμισοάρα"! Κι ας του διευκρινίστηκε 100 φορές ότι δεν φταίει η Φράπορτ, αλλά η Ράιαν.