Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Μπάχαλο οι προοδευτικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης, παλεύουν να γλιτώσουν το ρεζιλίκι

Σήμερα μόνο πήραμε 3 δελτία τύπου από αριστερές προοδευτικές παρατάξεις, με αλληλοκατηγορίες για την αδυναμία εξεύρεσης κοινού υποψηφίου, μετά την αποχώρηση Μπουτάρη. Όλοι κατηγορούν όλους, επειδή....
δεν μπορεί να βρεθεί κοινός υποψήφιος, που να ενώνει την προοδευτική παράταξη, μπας και πάρει ένα αξιοπρεπές ποσοστό απέναντι στους 6 υποψήφιους της κεντροδεξιάς, που επίσης δεν κατέληξε σε κοινό υποψήφιο, αλλά την τρέμει η προοδευτική παράταξη.


Παραδέχονται ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης θα πάει στη συντηρητική παράταξη

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ομολογία ήττας από αυτό που γίνεται στο προοδευτικό στρατόπεδο.
Οι προοδευτικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης αντιλαμβάνονται ότι θα γελοιοποιηθούν από το εκλογικό αποτέλεσμα, με ποσοστά που θυμίζουν θερμοκρασίες της εποχής ...υπό του 3 δηλαδή και ο ένας τα ρίχνει στον άλλο.... Πάντως, πρέπει να παραδεχθεί κάθε Θεσσαλονικιός, ότι οι προοδευτικές δυνάμεις έχουν ένα μεγάλο χάρισμα: προβλέπουν με ακρίβεια την εκλογικό διασυρμό.

Τους βραχυκύκλωσε η υποψηφιότητα Ταχιάου

Η υποψηφιότητα Ταχιάου βραχυκύκλωσε την προοδευτική παράταξη, αφού της αφαίρεσε όλο το αντιδεξιό λεκτικό οπλοστάσιο: "ακροδεξιοί, εθνίκια, φασίστες, ναζί, σκοταδιστές, μεσαίωνας" κι άλλα κοινότυπα φαιδρά στα οποία επένδυσε η αριστερά και τα έκανε καραμέλα για τους αντιπάλους της. Τίποτε απ΄αυτά δεν μπορεί να ειπωθεί για τον Ταχιάο, επειδή όλοι ξέρουν ότι είναι πολύ πιο σύγχρονος, ανοιχτός, φιλελεύθερος προοδευτικός από τους εαυτούς τους. Απολύτως σαστισμένη και αποδυναμωμένη η προοδευτική παράταξη περιμένει μοιρολατρικά τον εκλογικό διασυρμό της.
 



Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Δεν μπορούν να συμπληρώσουν ψηφοδέλτιο οι προοδευτικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης


Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Αποχώρησε η Καλυψώ Γούλα από την κούρσα για το Δήμο Θεσσαλονίκης