Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Έπαιξε κι έχασε ο Μένανδρος Φουρθιώτης - Οριστικό τέλος από το OPEN

Το Open ανακοίνωσε επίσημα την ....
οριστική διακοπή της συνεργασίας του με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Αναλυτικά, η λιτή ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει:

«Οριστική Διακοπή Συνεργασίας OPEN με τον κ. Μένανδρο Φουρθιώτη

Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μένανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του».

To παρασκήνιο

«Το κανάλι ενημέρωσε τον παρουσιαστή τον Απρίλιο ότι δεν θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία του, καθώς έληγε το συμβόλαιο του τον Ιούλιο. Ο Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε στα δικαστήρια και έκανε ασφαλιστικά μέτρα και το δικαστήριο εξέδωσε μια προσωρινή διαταγή μέχρι να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα. Σήμερα λοιπόν έχουμε την οριστική απόφαση. Δικαιώνει το OPEN και λήγει και επίσημα η συνεργασία του παρουσιαστή με το κανάλι.». σχολίασαν σήμερα στο κανάλι.

Η μήνυση του κυρίου Φουρθιώτη, εναντίον του εργοδότη του, εξόργισε τους ανθρώπους του καναλιού και ήταν λογικό ότι πλέον με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, το κανάλι θα κατόρθωνε να ξεφορτωθεί τον παρουσιαστή, παρά την υψηλή τηλεθέαση που έκανε η εκπομπή του.

Το "τράβηγμα του σχοινιού" καμιά φορά βλάπτει.

Οι αντικαταστάτες

Στη θέση της εκπομπής "Αποκαλυπτικά", μπαίνει η εκπομπή "Παιδιά από σπίτι" με τους Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Ελίνα Κέφη και Γιώργο Παράσχο.