Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Η Sony έρχεται στη Θεσσαλονίκη για μια μοναδική παρουσίαση!

Την τύχη να παρακολουθήσουν από κοντά τις παρουσιάσεις ...
εξειδικευμένων στελεχών της Sony για θέματα data analytics και marketing θα έχουν οι Θεσσαλονικείς την Πέμπτη 29/11 στο 11ο Digital Analytics Meetup Θεσσαλονίκης!

Οι άνθρωποι της Sony Electronics Europe θα παρουσιάσουν τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουν και αξιοποιούν τα δεδομένα καταναλωτών και χρηστών ώστε να προσαρμόζουν τις διαφημιστικές και προωθητικές καμπάνιες τους. Θα παρουσιάσουν πραγματικά περιστατικά και στρατηγικές της εταιρείας και θα αναλύσουν πώς λειτουργεί ένας κολοσσός σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πρόκειται για τους κ.κ. Demis Pinamonti, web analytics και media performance manager της Sony Electronics Europe, και Alistair Zenou, μέλος του τμήματος analytics της Sony Electronics Europe. Μετά από τις ομιλίες τους θα δεχθούν ερωτήσεις από το κοινό!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29/11 στις 18:00 στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ (Μεγάλου Αλεξάνδρου 49).

Η είσοδος είναι ελεύθερη και δωρεάν σε όλους, αλλά -λόγω των περιορισμένων διαθέσιμων θέσεων- θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ: https://digitalanalytics.gr/sony-meetup

Επίσης, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα Digital Analytics Meetup και την κοινότητα των Θεσσαλονικέων που αγαπάνε την ανάλυση δεδομένων στο https://digitalanalytics.gr/.