Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ο ΣΚΑΪ έγραψε το όνομα του Κασιδιάρη ως " ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗΣ " (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Πάνω στη βιασύνη του μοντάζ, να ολοκληρωθεί το βίντεο για να παίξει και στην αγωνία του ειδησεογραφικού τμήματος του ΣΚΑΪ να αποδομήσει τους μαθητικούς αγώνες για τη Μακεδονία, ταυτίζοντάς τους με την "καταραμένη Χ.Α." για να δηλώσει συμμόρφωση στην Αμερικανική πρεσβεία και τους σχεδιασμούς της νέας τάξης στην περιοχή, έκαναν την ...πατάτα.

Οι μαθητές δεν έχουν καμία σχέση με κανένα κόμμα και εκφράζουν δημοκρατικότατα τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που είναι εναντίον της κατάπτυστης ταπεινωτικής συνθηκολόγησης των Πρεσπών.

Τα κανάλια της εθελόδουλης ελληνικής ελίτ όμως, κάνοντας το άσπρο - μαύρο, περνώντας τους τηλεθεατές ως πανηλίθιους που θα "ψηθούν" στο τέλος από την προπαγάνδα (ε, δεν είναι η πρώτη φορά), διαστρέφουν τελείως την αλήθεια, με όλα τα γνωστά κόλπα του εγχειριδίου που τους δίνει η πρεσβεία και αποστηθίζουν απέξω. Αν κρατήσουν κι άλλο οι καταλήψεις, θα στείλουν ασφαλίτες τη νύχτα να γράψουν ομοφοβικά και αντισημιτικά συνθήματα, για να τα χρεώσουν στους μαθητές. Πασίγνωστα κόλπα που πάλιωσαν, αλλά δίνουν το έναυσμα στα κανάλια να κάνουν την προπαγάνδα τους, υπέρ του αμερικανικού ιμπέριουμ και όσο να ΄ναι, πάντα υπάρχουν ηλίθιοι, που ψήνονται από την προπαγάνδα των καναλιών και βλέπουν "φασίστες", στα πρόσωπα των μαθητών, που δεν έχουν καμιά πολιτική τοποθέτηση, απλώς δεν δέχονται τη δουλική "συμφωνία" των Πρεσπών, που μας επέβαλαν φασιστικά οι ΗΠΑ, με τη συνεργασία των ντόπιων αριστερών δούλων τους.

Στον ΣΚΑΪ λοιπόν, πρόσθεσαν ένα ακόμα γράμμα στο όνομα του βουλευτή της ΧΑ, Ηλία Κασιδιάρη μετατρέποντάς το επώνυμό του σε Κλασιδιάρης.

Δείτε το βίντεο :