Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Ποιά ΜΜΕ ενοχλήθηκαν με την "ενός λεπτού σιγή για τον Κατσίφα" του Νικήτα Κακλαμάνη

Αν και ο σκοπός αυτής της ανάρτησης δεν είναι η ίδια η είδηση, αλλά η αποκάλυψη του ρόλου ορισμένων μέσων μαζικής πλύσης εγκεφάλου, ας την πούμε περιληπτικά για όσους δεν την ξέρουν:


Ο Νικήτας Κακλαμάνης ζήτησε σήμερα στη Βουλή, να κρατήσει "ενός λεπτού σιγή" για τη δολοφονία του Κατσίφα.
«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα και την χωρίς κανένα άλλοθι καταδίκη της δολοφονίας του εκ μέρους της αλβανικής αστυνομίας στους Βουλιαράτες. Ζητώ την έγκριση του Σώματος, γιατί δεν προβλέπεται από τον Κανονισμό, να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή», είπε ανοίγοντας τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας.

............................
ΟΜΩΣ.
εμείς δεν θα ασχοληθούμε με την είδηση, αλλά με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε αυτό που ΟΛΟΙ εσείς θεωρείτε σωστό και λέτε μπράβο (ΟΛΟΙ! μα ΟΛΟΙ ! μα ΟΛΟΙ!!!!!!!), αλλά τα ΜΜΕ ...δεν μπορούν να κρυφτούν. Οι αναγνώστες του makpress, έχετε πια αρκετές γνώσεις για να καταλάβετε ποιά ΜΜΕ είναι "ταγμένα" Σορόπουλα" και ενοχλούνται πάααααρα πολύ με οτιδήποτε εξυψώνει το εθνικό φρόνημα και χαλάει τη σούπα της "νέας τάξης", που υπηρετούν αυτά τα ΜΜΕ. Ιδού αυτοί που δεν νοιάζονται να σας ενημερώσουν, αλλά να σας καθοδηγήσουν στο μαντρί της νέας φασιστικής τάξης και να υπηρετήσουν την τυραννική ελίτ. Κατά σύμπτωση ανήκουν όλα στη λεγόμενη "Νατοϊκή αριστερά". Τι σύμπτωση !!!!! "Αριστεροί", "αντικαπιταλιστές" "δικαιωματιστές", "αντιφα", στα λόγια, αλλά στην πράξη, όλοι αυτοί είναι το μακρύ χέρι του πιο σκοτεινού εξουσιαστικού μηχανισμού των γερακιών των ΗΠΑ :


Ας ξεκινήσουμε και θα συμπληρώνουμε τον κατάλογο της ξεφτίλας με τη βοήθειά σας:

1. CNN GREECE:
Αντιδράσεις για την πρωτοβουλία Κακλαμάνη να τηρήσει ενός λεπτού σιγή η Βουλή για τον Κατσίφα
https://www.cnn.gr/news/politiki/story/154029/antidraseis-gia-tin-protovoylia-kaklamani-na-tirisei-enos-leptoy-sigi-i-voyli-gia-ton-katsifa


2. EFSYN
Με ποια στοιχεία καταγγέλλει «δολοφονία του Κατσίφα» η Βουλή;
http://www.efsyn.gr/arthro/me-poia-stoiheia-kataggellei-dolofonia-toy-katsifa-i-elliniki-voyli

3. AL TSANTIRI
Προσωπική πρωτοβουλία του Νικήτα Κακλαμάνη η ενός λεπτού σιγή για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα
https://www.altsantiri.gr/politiki/prosopiki-protovoylia-toy-nikita-kaklamani-i-enos-leptoy-sigi-gia-ton-konstantino-katsifa/

4. TVXS
Αντιδράσεις στην πρωτοβουλία Κακλαμάνη να κηρύξει ενός λεπτού σιγή για τον Κ. Κατσίφα
https://tvxs.gr/news/ellada/antidraseis-stin-protoboylia-kaklamani-na-kiryksei-enos-leptoy-sigi-gia-ton-k-katsifa