Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Βρέθηκε βάτραχος μέσα σε σαλάτα του S/M ΑΒ Βασιλόπουλος

Τον γύρο των social media κάνει ένας ζωντανός βάτραχος εγκλωβισμένος μέσα σε μια σαλάτα σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος.


Αίσθηση έχει προκαλέσει μια φωτογραφία συσκευασμένης σαλάτας που κάνει τον γύρο των κοινωνικών δικτύων και δείχνει έναν εγκλωβισμένο ζωντανό βάτραχο μέσα σε σαλάτα της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος.

Η γνωστή ελληνική αλυσίδα σουπερμάρκετ βελγικών συμφερόντων επιβεβαίωσε την φωτογραφία με δήλωση της στο facebook:

Συγκεκριμένα η αλυσίδα έγραψε:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συμβάν όντως συνέβη σε κατάστημα μας και έχει μπει στην διαδικασία Red Bag (διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προϊόντων). Ο προμηθευτής μας έχει ενημερωθεί σχετικά με το γεγονός, έχει λάβει ήδη τις κατάλληλες ενέργειες και έχει δεσμευτεί ώστε να μην ξανά συμβεί αντίστοιχο γεγονός στο μέλλον. Ως ΑΒ παρακολουθούμε στενά το θέμα με στόχο να διασφαλίσουμε κάθε μέρα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων μας.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Το TheCaller επικοινώνησε με την Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας των ΑΒ Βασιλόπουλου "18202" και σύμφωνα με όσα ανέφεραν είναι ενήμεροι για την καταγγελία, η οποία διερευνάται, υποστηρίζουν ότι ενδεχομένως πρόκειται για ένα πραγματικό συμβάν και ότι ακολουθείται η προβλεπομένη διαδικασία και ο έλεγχος από τον προμηθευτή προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως και πως έγινε το εν λόγω συμβάν. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση.