Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

O Μπουτάρης τρολάρει τη ΝΔ και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσπάθειά της να τον κρατήσει στο Δήμο

Ε, τα γραψε το makpress, τα ξανάγραψε, πάλι τα ίδια να λέμε; Χρόνια τώρα λέμε ότι η ΝΔ θα κάνει το παν για να μη (ΜΗ! λέμε) χάσει ο Μπουτάρης, ακόμη κι αν χρειαστεί να διαλυθεί η ίδια! Και ....
είμαστε το μοναδικό site στην Ελλάδα, που σας λέει την απλή αλήθεια: αυτό συμβαίνει, επειδή είναι άλλο πράγμα η ΝΔ Θεσσαλονίκης, που ΔΕΝ θέλει τον Μπουτάρη, θέλει να αναδείξει δικό της Δήμαρχο κι άλλο η ΝΔ Αθηνών, που έχει οργασμό κάθε φορά που λέει "Μπουτάρης".

Εκσπερματίζουν με τη φωτο του Μπουτάρη στη ΝΔ Αθηνών! Ε, ποιός άλλος να σας τα πει αυτά; Σας φλομώνουν στις μπουρδο-αναλύσεις, αλλά τόσα χρόνια, βλέπετε και ξέρετε ποιός δικαιώνεται...

Άντε να δούμε, έμεινε κανείς ακόμη να "κάψει" η ΝΔ για χατίρι του Μπουτάρη; 

(Το γιατί έχουν τέτοια καψούρα με τον Μπουτάρη, επίσης ΜΟΝΟ το makpress γράφει καθαρά, αλλά σε αυτό δικαιολογούμε τους άλλους που δεν το γράφουν, γιατί είναι θέμα-ταμπού, αφού έχει να κάνει με το μεγάλο αφεντικό, το οποίο δεν πιάνουμε στο στόμα μας)





Υ.Γ. Συγχαρητήρια στον άνθρωπο που χειρίζεται το twitter του Μπουτάρη. Η εικόνα και το κείμενο είναι πραγματικά to the point ! Επικό τρολάρισμα !