Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Για το Πανόραμα βρίσκουν λύσεις, για μας δυτικά...

Απίστευτο......

Οι συνδικαλιστές με συνεχόμενες παρεμβάσεις και διαμαρτυρίες ανέδειξαν τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και οχήματα στον Νόμο.
Το κέντρο της πόλης χωρίς αστυνομικούς στην Ροτοντα χαμός Αμπελόκηποι Μενεμένη κάθε μέρα μια δολοφονία ληστείες ένα περιπολικό ελάχιστοι αστυνομικοί η περιφέρεια ρημάξει Πολίχνη Σταυρούπολη το ίδιο παντού προβλήματα στα δυτικά ΌΛΑ τα hotspot με χιλιάδες πρόσφυγες μετανάστες κραυγή αγωνίας για την εγληματικότητα στις φτωχές περιοχές κέντρου και δυτικά.
Κι όμως στην περιοχή που η λέξη πρόσφυγας κέντρο προσφύγων φτώχεια ξενίζει αστυνομικοί θα βρεθούν.. αλλα για όλο τον άλλο Νομο αστυνομικοί πουθενά. Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής ευαισθητοποιειται.........

Ο κ. Δομζαρίδης από τη μεριά του, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη για την ενημέρωση, την ευαισθησία του και την πολύ καλή μεταξύ τους συνεργασία και συμφώνησε να υπάρξει:

• Ενδυνάμωση των τοπικών αστυνομικών τμημάτων με παράλληλη ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης.

• Συνδρομή στα τμήματα Πυλαίας και Πανοράματος και από άλλες μάχιμες υπηρεσίες της αστυνομίας σε 24ώρη βάση.

• Διαρκής και ανοιχτή γραμμή απευθείας επικοινωνίας του Δημάρχου με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών αστυνόμευσης και πρόληψης δυσάρεστων καταστάσεων.



ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΊΑ.... Στην ΡΟΤΟΝΤΑ οι κάτοικοι στα κάγκελα δυτικά χαμός και εμείς βρίσκουμε λύσεις για το Πανόραμα. Ότι να ναι.