Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Κι ο Μιλόσοσκι σήκωσε την ΠΑΡΑΝΟΜΗ σημαία της ΦΥΡΟΜ στον Όλυμπο, αλλά δεν τον σκοτώσαμε

Κι έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες της χώρας του
Θυμίζουμε ότι, ο τότε αντιπρόεδρος της σκοπιανής κυβέρνησης ‘ύψωσε’ τη σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας στην κορυφή του Ολύμπου (Μύτικα) και κόλλησε αυτοκόλλητο με....
τον τίτλο "Δημοκρατία της Μακεδονίας", στον πίνακα του καταφυγίου στον Όλυμπο.
Οι αλήτες Αλβανοί σήμερα σκότωσαν χωρίς δισταγμό έναν Έλληνα, επειδή σήκωσε την ελληνική σημαία, ημέρα επετείου, σε κοιμητήριο με έλληνες νεκρούς, του κατέβασαν βλακωδώς τη σημαία, αντέδρασε πολύ λανθασμένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπρεπε να τον εκτελέσουν!

Τέλος πάντων, ό,τι και να πούμε περισσεύει. Είμαστε ο σκουπιδότοπος του πλανήτη, μια χώρα που δεν υπολογίζει κανείς, μια χώρα που όποιος θέλει να αφοδεύσει, τα κάνει επάνω της, ψοφοειδής, φοβική, ανίκανη να αρθρώσει έστω μια απειλητική διαμαρτυρία σε γείτονές της που δεν έχουν καν στρατό, αλλά την απειλούν συνεχώς. Μια ψόφια χώρα, με έναν ψόφιο λαό, που τα καταπίνει όλα, περιμένοντας να διοριστεί στο δημόσιο.... Το μόνο που ξεσηκώνει τον Έλληνα, είναι να είναι συμβασιούχος και να περιμένει την πολυπόθητη μονιμότητα. Εκεί, γίνεται λιοντάρι ατρόμητο, γεμάτο ζωντάνια και πάθος Εκεί γίνεται αιμοβόρος πολεμιστής. Και οι πολιτικοί μας, πάντοτε γατάκια στους εχθρικούς γείτονες, γίνονται άγρια θηρία όταν είναι να υπερασπιστούν τον "αντιφασισμό".