Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

"Προκαλεί ο Πολάκης" γράφουν οι ανόητοι

Είπε ο Πολάκης λοιπόν "θα κερδίσουμε τις επερχόμενες εκλογές αν βάλουμε κάποιους στη φυλακή" κι αυτή την ατάκα τη βαφτίζουν "πρόκληση". Ποιόν προκαλεί; Αυτό ακριβώς είναι το.....
σχέδιο, η επιθυμία, το όνειρο των αριστερών. Να βάλουν κάποιους φυλακή, για να φανεί κάποιο "ηθικό πλεονέκτημα" και να κερδίσουν τις εκλογές. Έγινε με τον Παπαγεωργόπουλο, όπου η προσωπική του περιπέτεια ταυτίστηκε με την παράταξη που εκπροσωπούσε και ο κομήτης Μπουτάρης κέρδισε τις εκλογές.

Τι παραπάνω είπε ο Πολάκης, από την επιθυμία των αριστερών, δηλαδή της πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος; Πλειοψηφία δεν είναι αυτή που λέει "είμαι αριστερός"; Έτσι δεν αυτοπροσδιορίζεται η πλειοψηφία και μάλιστα με καμάρι; Είδατε πολλούς να καυχώνται "α, εγώ είμαι δεξιός"; Το αντίθετο, βαρεθήκατε να το βλέπετε.

Ε, πώς θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές; Θα δώσει πέντε φράγκα στο ένα κομμάτι της εκλογικής του πελατείας που είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι, θα δώσει και δέκα στο άλλο κομμάτι που είναι οι συνταξιούχοι και θα δώσει "αίμα στην αρένα" στο υπόλοιπο κομμάτι που δεν ανήκει στα προηγούμενα δύο και είναι ο "φτωχόκοσμος", το προλεταριάτο, που θέλει να δει "πλούσιους" στη φυλακή. Και φυσικά, οι "πλούσιοι", που θα φυλακίσει ο Πολάκης, δεν θα είναι αριστεροί!!!

Και οι μεγαλύτεροι ά-τιμοι στην πολιτική, εδώ και αιώνες, βάζουν τους αντιπάλους τους στη φυλακή, ώστε να ετεροπροσδιοριστούν ως "έντιμοι" οι ίδιοι και να πείσουν τους ψηφοφόρους και να δείξουν πυγμή και αποφασιστικότητα. Δεν είναι χθεσινό κόλπο, ούτε το εφεύρεσε ο Πολάκης. Εφαρμόζεται χιλιάδες χρόνια.


Β.Π.