Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Τραγωδία στην Καβάλα: Aπανθρακώθηκαν 11 άνθρωποι σε τροχαίο (VIDEO)

Τραγικό θανάτο βρήκαν σήμερα στις 5 το πρωί έντεκα άνθρωποι, οι οποίοι κάηκαν ζωντανοί μέσα στο αυτοκίνητο που....
τους μετέφερε, στην Π.Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης, κοντά στην Σαρακίνα Καβάλας.

Το ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν τα 11 άτομα, συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά και τα δύο οχήματα. Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από σύγκρουση με φορτηγό στις 05.05 σήμερα τα ξημερώματα στη παλιά εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης στο ύψος της περιοχής Σαρακίνα με αποτέλεσμα 11 άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο να βρουν τραγικό θάνατο.

Ο οδηγός της νταλίκας απεγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματισμένος ενώ τα 11 άτομα από το αυτοκίνητο, απανθρακώθηκαν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές επρόκειτο για τον οδηγό του αυτοκινήτου και 10 μετανάστες που μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας.

Το αυτοκίνητο με τα 11 άτομα κατευθυνόταν προς την Θεσσαλονίκη ενώ η νταλίκα μετέφερε δέματα στην Καβάλα. Εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο μετέφερε μετανάστες.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το δυστύχημα:
Σήμερα (13-10-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 138ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Καβάλας – Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προσέκρουσε μετωπικά με Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.

Δυνάμεις της Πυροσβεστική υπηρεσίας ανέσυραν από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο νεκρούς και τους έντεκα επιβαίνοντες, ενώ ο οδηγός του φορτηγού (39χρονος ημεδαπός) απεγκλωβίστηκε από το όχημα ελαφρά τραυματισμένος.

Οι θανόντες και ο τραυματίας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου ο 39χρονος αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα, εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης αλλοδαπών, ενώ προηγουμένως δεν είχε σταματήσει σε σήματα συνεργείου αστυνομικών ελέγχων για έλεγχο.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.