Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

"Ο 11χρονος Σύριος που επιτέθηκε με λεπίδα ξύστρας σε 9χρονο ελληνόπουλο, έχει δίκιο"

Άργησε λιγάκι, αλλά ακούστηκε και η "άλλη πλευρά" η κυρίαρχη δηλαδή, που "κατσαδιάζει" όσους θύμωσαν με το περιστατικό. Μια ακόμη καλή ευκαιρία να κατηγορηθεί ο "μέσος Έλληνας" για ρατσισμό, από "ευαίσθητους", που....
θεωρούν φυσιολογική αντίδραση την επίθεση με τη λεπίδα της ξύστρας.  Εννοείται ότι το αρθράκι στο facebook τουVasilis Christopoulos, θα αναδημοσιευθεί κατά ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ φορές, από "αντιφα" και μπορεί να γίνει και άρθρο στους NYT, στη Le Monde κλπ., αφού αυτή η "τάξη ενημερωτών" έχει τη δύναμη. Και φυσικά το facebook, θα φροντίσει αυτή η "απάντηση" να φτάσει σε κάθε "τοίχο". Όχι θα άφηναν τους "ρατσιστές" να παίξουν μπάλα !!!

Εννοείται ότι κάτι που αθωώνει έναν μετανάστη, θα κάνει τρελές αναδημοσιεύσεις, που οι "νοικοκυραίοι" και οι "πατριώτες", ούτε να διανοηθούν δεν μπορούν.

Η νέα τάξη δεν αφήνει με τίποτε να ξεστρατίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων. Αμόλησε τα φερέφωνα και άρα ....θα κερδίσουν. Μέχρι και τα κανάλια θα ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ να πουν ότι τελικά, ο μικρός υπέστη "μπούλινγκ" και άρα ....φταίνε οι Έλληνες !

Όπως ομολογεί σε νεώτερο post ο Christopoulos (που τα γράφει πολύ σωστά ο άνθρωπος), τον ...έχουν ζαλίσει οι δημοσιογράφοι, για να επιβεβαιώσει ότι ..φταίνε οι Έλληνες ! Η πλάκα είναι ότι ο άνθρωπος είναι μάλλον εθνικιστής (αυτό δείχνουν διάφορες αναρτήσεις του) και έχει αφαιρέσει το post που έγινε αγαπημένο των "δικαιωματάκηδων" !!!

Και ο ίδιος έπαθε σοκ από την έκταση που πήρε το θέμα ! Δεν ξέρει ο άνθρωπος πώς δουλεύει ο κτηνώδης μηχανισμός των "πολιτικώς ορθών" ! Μην πεις κακή κουβέντα για μετανάστη, σηκώνεται στο πόδι όλο το Langley και 1.000.000 δημοσιογράφοι παίρνουν εντολή να "αμβλύνουν" τις συνέπειες και να βρουν κάτι εναντίων των ντόπιων, τους οποίους πρέπει να βαφτίσουν οπωσδήποτε (με ποινή θανάτου αν δεν το κάνουν) ως "ρατσιστές, φασίστες, ακροδεξιούς, ομοφοβικούς" και λοιπά καλούδια της τυραννικής ελίτ, που εφευρέθηκαν για να τρομάζουν όσους δεν υπηρετούν τους σχεδιασμούς της ελίτ.







Η ανάρτηση ενός γονέα στην προσωπική του σελίδα στο facebook που δείχνει και την άλλη «όψη του νομίσματος» σε ένα περιστατικό σε σχολείο με «στρατόπεδα» - «Ανοίγουν στόματα» στο facebook για το bullying στο Σύρο 11χρονο με τη ξύστρα

«Εντεκάχρονος από τη Συρία επιτέθηκε σε εννιάχρονο με λεπίδα από ξύστρα σε δημοτικό σχολείο στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης».

Αυτός ήταν ο τίτλος ενός συνοπτικού σε έννοια και περιεχόμενο ρεπορτάζ που είδε πριν από λίγες ώρες το φως της δημοσιότητας.

Η είδηση όπως ήταν αναμενόμενο εξαπλώθηκε στα «κανάλια» του διαδικτύου, συνοδευόμενη από φοβικές αναρτήσεις και ρατσιστικές ιαχές του στυλ: «Ο 11χρονος είναι παιδί λαθροκατσαρίδας. Κινδυνεύουν τα παιδιά μας! Τα ελληνόπουλα μας!».

Το ρεπορτάζ συνεχίστηκε με συγκλονιστικές αποκαλύψεις όπως ότι μεταξύ των δύο παιδιών είχε ξεσπάσει καβγάς, πως οι γονείς του 9χρονου έχουν καταθέσει μήνυση και ότι οι γονείς του 11χρονου νταή από τη Συρία αναζητούνται ακόμη. Η όλη αλήθεια για το περιστατικό δεν απασχόλησε κανέναν - τι μας νοιάζει άλλωστε η αλήθεια ενός 11χρονου αλλοδαπού - πλην ενός πατέρα η κόρη του οποίου φοιτά στο ίδιο σχολείο με τα εν λόγω παιδιά.


Ο Β.Χ. μέσα από μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αποκάλυψε τα μαρτύρια που περνά ο μικρός Σύρος στο εν λόγω σχολείο, την απάθεια των δασκάλων στις εκκλήσεις του για βοήθεια και πολλά ακόμη στοιχεία που καθιστούν το 11χρονο αγόρι από τη Συρία θύμα και bullying και όχι θύτη των άλλων.

Το παιδί είχε απειληθεί από συνομηλίκους του ότι θα το σκοτώσουν. Είχε πει στο δάσκαλο του ότι κινδυνεύει. Είχε τρομάξει τόσο πολύ ώστε κάθε επαφή με τα άλλα παιδιά να αποτελεί για εκείνο πραγματική απειλή. Κανείς δεν έκανε τίποτα. Κανείς δεν στάθηκε δίπλα στο αγόρι αυτό που ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Κανείς άλλος πέρα από έναν πατέρα που αξίζει αυτόν τον τίτλο με όλη τη σημασία και το βάθος της λέξης.

«Επειδή τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένας παροξυσμός με το "μαχαίρωμα" σε σχολείο της Χαριλάου στην Θεσσαλονίκη, θα ήθελα να πω τα εξής μιας και στο συγκεκριμένο δημοτικό φοιτά η κόρη μου. Το αγόρι από την Συρία το δέρνανε κάθε μέρα στο σχολείο και την Πέμπτη το απείλησαν ότι θα το σκοτώσουν. Με τα λίγα ελληνικά που ήξερε το είπε στον δάσκαλό του ο οποίος όμως δεν ασχολήθηκε με το περιστατικό. Το παιδί πήρε το ξυραφάκι από την ξύστρα και τρομοκρατημένο κρυβόταν από τα υπόλοιπα παιδιά. To αγοράκι που τον είδε το πλησίασε για να τον ρωτήσει τι έπαθε και ο μικρός Σύριος του επιτέθηκε γιατί φοβήθηκε. Το «μαχαίρωμα» ήταν μια γρατζουνιά στο χέρι που δεν χρειάστηκε ούτε καν αντιτετανικό και ο πατέρας δεν αγνοείται αντιθέτως έσπευσε να παραδοθεί ως κηδεμόνας του παιδιού! Οι γονείς του άλλου παιδιού δεν άσκησαν μήνυση αλλά ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα», έγραψε ο κ. Β.Χ. επισημαίνοντας τον κοινωνικό βόθρο μέσα στον οποίο έχουμε συνηθίσει να κολυμπάμε: «Φτάνει με την παραπληροφόρηση εκατέρωθεν! Έχουμε γίνει σκατά σαν κοινωνία και φταίμε εμείς και μόνο εμείς! Βάζουμε ταμπέλες και ξεχνάμε την ουσία... Πατέρας είμαι και θα κάνω τα πάντα να προστατεύσω τα παιδιά μου από οτιδήποτε και τον οποιονδήποτε αλλά πρώτα απ' όλα θα τα μάθω να σέβονται και να είναι Άνθρωποι! Κάτι που οι περισσότεροι γονείς το ξεχνάτε! Ξεχνάτε να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και βαφτίζετε την ασέβεια και την αλητεία μαγκιά! Ξυπνήστε και γίνετε άνθρωποι, κάθε μέρα όλο τον χρόνο...»