Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Οι τεμπελχανάδες σύμβουλοι και μετακλητοί του Τσίπρα, ας κάνουν τουλάχιστον ένα site πληροφοριών ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ των πυροπαθών

Από χθες που όλοι οι Έλληνες γίναμε κοινωνοί της τραγωδίας στο Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε. Έτσι, εκδίδονται (και λαμβάνουμε εμείς με δελτία τύπου), χιλιάδες ανακοινώσεις....
οργάνωσης βοήθειας, από δήμους, φορείς, συλλόγους, ιδιώτες κ.λ.π. Επίσης, ο κόσμος ψάχνει να βρει πού μπορεί να καταθέσει κάτι από το υστέρημά του. (μέχρι στιγμής βρήκαμε μόνο αυτόν τον επίσημο λογαριασμό).
Άλλοι πάλι θέλουν να δώσουν αίμα και δεν ξέρουν πού και πώς.

Ε, όλα αυτά θέλουν συντονισμό. Θέλουν ΜΙΑ και μόνη ιστοσελίδα και εφαρμογή στο διαδίκτυο, στην οποία θα είναι σε ένα χάρτη, συγκεντρωμένα όλα τα σημεία της Ελλάδας, που μπορεί κανείς να δώσει βοήθεια και οι τραπεζικοί λογαριασμοί. ΕΠΙΣΗΜΑ όμως, ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα εξαπάτησης των πολιτών, με τίποτε λογαριασμούς στο facebook από απατεώνες που θα μαζέψουν λεφτά, εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία των πολιτών.

Σκεφτόμασταν στο makpress να την κάνουμε εμείς, αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν μπορούμε να πιστοποιήσουμε την αυθεντικότητα των τραπεζικών λογαριασμών, ώστε να μην "φαγωθούν" τα λεφτά από επιτήδειους. Επομένως, είναι δουλειά που πρέπει να κάνει το κράτος.

Ήδη, η ιδιωτική πρωτοβουλία, έδειξε το δρόμο, με το site για τους αγνοούμενους, που συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Στα κρατικά sites δεν μπορείς να βρεις καμιά πληροφορία !

Ε, ας κάνουν και κάτι χρήσιμο για την κοινωνία τα χιλιάδες τρολς του ΣΥΡΙΖΑ, "σύμβουλοι", "μετακλητοί", "ειδικοί συνεργάτες" και λοιποί βολεμένοι.

Φώτης Μακρίδης