Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Ρε πατριώτη, πόσα πήρες απ΄τους Ρώσους για να κατέβεις στα συλλαλητήρια;

Ε, είμαστε οι μόνοι που μείναμε στο σημαντικό σημείο της "συμφωνίας με τα Σκόπια": ότι ΟΛΑ έγιναν, όχι επειδή ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να.....
τους κάνει να αλλάξουν όνομα (:)), ούτε επειδή είναι "προδότες". Γράψαμε χίλιες φορές τη ΜΙΑ και μοναδική αλήθεια: Εκδούλευση στο ΝΑΤΟ πουλάνε, οι μεγαλύτεροι γλείφτες του βαθέος αμερικανικού κράτους είναι. Και το ΝΑΤΟ δεν καίγεται να βάλει τα Σκόπια στους κόλπους του, επειδή τους αγαπάει, αλλά για να περικυκλώσει τη Ρωσία.

Κι αν υπήρχε ένας έστω που δεν το κατάλαβε μέχρι τώρα, το καταλαβαίνει από χθες που η CIA-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, έγραψε πως θα απελαθούν δύο Ρώσοι διπλωμάτες, επειδή ....δίνουν λεφτά στην εκκλησία (sic εχθρός!) και σε πολιτικούς, για να διοργανώνουν συλλαλητήρια εναντίον της προδοτικής συμφωνίας!!!!!!!

Οι τακτικοί αναγνώστες, ξέρατε από πριν ότι όλα αυτά θα συμβούν, περιμένατε και τις προβοκάτσιες, ξέρετε πια πώς δουλεύει το σύστημα αυτό. Ξέρετε απέξω το εγχειρίδιο των μυστικών υπηρεσιών των "συμμάχων" μας.

μα δεν είναι τρολ η ελληνική αριστερά; Η Οργάνωση για την ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (!)
μπαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή αποδείχθηκε πια ότι η κυβέρνηση Τσίπρα επιτέλους (!)
αποφάσισε να πολεμήσει τον δαίμονα Πούτιν !

Τι είναι αυτό το ΟΑΚΚΕ , που βαφτίζει τους ΣΥΡΙΖΑίους "φασίστες" ;



Και ξέρετε επίσης ότι τα πράγματα θα σφίξουν κι άλλο, με τόσο πρόθυμη κυβέρνηση: θα αρχίσει κυνηγητό εναντίον όσων αντιδρούν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, με τακτικές βγαλμένες από την εποχή του Μακαρθισμού.


Αστυνομικοί, πράκτορες, δικαστές, εφοριακοί, θα παίξουν το ρόλο του χρήσιμου υπηρέτη, που θα ορμάει γαβγίζοντας εναντίον όσων ξεχωρίζουν απ΄το πλήθος των διαδηλωτών, ως "κεφαλές". Τα ΄χουν δουλέψει χρόνια αυτά οι αμερικανοί, έχουν τεχνογνωσία, ο απλός λαός, που πονάει όταν ακούει τους Γερμανούς να λένε "καλωσορίζουμε τους Μακεδόνες στο ΝΑΤΟ", δεν έχει.

Κι έχοντας ως σύμμαχο την υποτελή κυβέρνηση της αριστεράς που τα δίνει όλα στο ΝΑΤΟ (που ...παλιάαααααα  αποκαλούσε "φονική μηχανή"), οι κακοί θα νικήσουν και πάλι.

Και ο Τσίπρας, θα ξαναβγεί Πρωθυπουργός. Πού να ξαναβρούν τέτοιο κελεπούρι τα γεράκια του Αμερικανικού Πενταγώνου;

Κατάλαβες τώρα ποιά παράταξη εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών; Αν δεν το κατάλαβες, δες το γραμμένο: η αριστερά.