Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Αλαβάνος: Ο κόσμος δεν στηρίζει πια τον Τσίπρα

Τον στηρίζουν όμως οι Αμερικανοί, σύντροφε κι αυτό φτάνει. 
Ο "κόσμος" θα ψηφίσει ό,τι του υποδείξουν τα "κανάλια" και θα "μαυρίσει" τους αντιπάλους του Τσίπρα, επειδή τα "κανάλια" θα τους .....
παρουσιάζουν μέρα-νύχτα ως διεφθαρμένους (έτσι δουλεύει το σύστημα), ενώ παράλληλα θα πιάσει έργο και η "ανεξάρτητη", που αποτελεί σταθερό δεκανίκι του "συστήματος" και εξυπηρετεί τις επιδιώξεις του βαθέως αμερικανικού κράτους που διοικεί την Ελλάδα, καταδικάζοντας ως ενόχους όσους μπορεί να κόψουν το δρόμο του "εκλεκτού", ώστε να εμφανίζονται στην κοινωνία ως κακούργοι."Με τις εξελίξεις που είχαμε και ειδικά με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που ξεκίνησε αλλιώς συνέχισε αλλιώς, που έκανε δημοψήφισμα που έβγαλε όχι και έγινε ναι, υπάρχει μια μεγάλη απογοήτευση από την πολιτική ειδικά από τη νέα γενιά" δήλωσε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου στο Epsilon.

Ερωτηθείς αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει τη στήριξη από τον λαό απάντησε "Δεν νομίζω ότι τον στηρίζει σήμερα, γιατί πήρε υποσχέσεις και ήταν υποσχέσεις αγιοβασιλιάτικες. Δηλαδή ότι θα αλλάξουμε τα πράγματα εντελώς. Ο κόσμος έχει βιώσει 3,5 χρόνια, χρόνια δραματικά".

"Το πιο σημαντικό για τον κόσμο και την κοινωνία είναι να πιστέψουμε στον εαυτό μας, και να κατανοήσουμε ότι δεν είμαστε καταδικασμένοι να μας κυβερνάνε άλλοι και με τόσο κακό τρόπο" ανέφερε.

"Ήδη έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο, ο κόσμος πρέπει να προβληματιστεί και να κάνει διαφορετικές επιλογές" τόνισε.

"Ότι θα υπάρξει προσπάθεια προεκλογικών παροχών για επηρεασμό των ψήφων, δεν υπάρχει αμφιβολία, είναι μια κλασική μέθοδος" και συμπλήρωσε "ο Πρωθυπουργός πανηγυρίζει και ντύνεται επίσημα και βλέπετε πόσο μεγάλη αποδοκιμασία έχει από πολλούς πολίτες".