Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Αναγνώστης - ΓΝΩΣΤΗΣ, για νέο περιστατικό επίθεσης διεθνιστών φασιστών εναντίον παιδιών που ήταν σε συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Όταν το Κράτος γίνεται παρακράτος
και το παρακράτος, Κράτος.

Εχθές το βράδυ, δυο νέα παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, αδέλφια μεταξύ τους, γόνοι υπερπολύτεκνης οικογένειας, αφού έκαναν το καθήκον τους στην πατρίδα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για διαμαρτυρία ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, κατευθύνθηκαν από τον Λευκό Πύργο που έλαβε χώρα η διαμαρτυρία, προς την περιοχή των Πανεπιστημίων.
Από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκαν τρεις μαυροντυμένους σωματώδεις νεαρούς στην ηλικία να τους ακολουθούν.
Ο ένας φορούσε κράνος.
Λίγο πριν τα Πανεπιστήμια, τα δυο αδέλφια συνάντησαν δύο φίλες τους και συνέχισαν μαζί.
Φθάνοντας στα Πανεπιστήμια, οι άγνωστοι επιτέθηκαν στο αγόρι που φορούσε μπλούζα με την ελληνική σημαία μπροστά και τον δικέφαλο αετό στην πλάτη, το χτύπησαν άσχημα, κι αν δεν τους απωθούσαν τα κορίτσια το παιδί θα κατέληγε στο νοσοκομείο.
Την ώρα που το χτυπούσαν του φώναζαν "είσαι χρυσαυγίτης ,να μην ξαναπάς στα συλλαλητήρια""Γιατί κυνηγάς τους λαθρομετανάστες";
Δυστυχώς το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο αλλά επαναλαμβανόμενο, οι γνωστοί άγνωστοι επιχειρούν να εκφοβίσουν τους Έλληνες για να σταματήσει το τσουνάμι της αντίστασης στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Όταν το Κράτος γίνεται παρακράτος
και το παρακράτος, Κράτος.
Ο Ελληνικός λαός δεν υποχωρεί. Θα συνεχίσει να διεκδικεί και θα το πετύχει ,η Συμφωνία των Πρεσπών να μείνει στα χαρτιά.
Ο αγώνας συνεχίζεται,
ο Ελληνικός λαός δεν υπέγραψε τίποτα!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ