Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

Ο "Σουλτάνος" ξανάγινε "Ερντογάν" στα ελληνικά κανάλια

Σήμερα τα χαράματα, οι προστάτιδες δυνάμεις του Ισραήλ (ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία), βομβάρδισαν τη Συρία, σε μια μικρής κλίμακας επιχείρηση. Λίγο αργότερα, οι Τούρκοι δήλωναν ....
ενθουσιασμένοι από την επίθεση. Ευθυγραμμίστηκαν δηλαδή με την επίθεση της συμμαχίας των προστατών του Ισραήλ κι έτσι οι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί, άλλαξαν αμέσως (!) το τροπάριο για τον Ερντογάν, που μέχρι χθες παρουσίαζαν σαν δαίμονα:
-σταμάτησαν τις επικές μουσικές στις αναφορές τους, ώστε να πέσουν οι τόνοι
-απέκρυψαν τις επιθετικές δηλώσεις τούρκων εναντίον της Ελλάδας, που έγιναν και σήμερα, ενώ τις προηγούμενες μέρες τις τόνιζαν σε υπερθετικό βαθμό
-αποκαλούσαν τον Ερντογάν ...Ερντογάν κι όχι Σουλτάνο.

Αν ο Ερντογάν πει έναν καλό λόγο για το Ισραήλ, τα ελληνικά κανάλια, στο επόμενο λεπτό, θα μας τον παρουσιάζουν ως τον νέο Γκάντι, τον δημοκρατικό ηγέτη που εργάζεται νυχθημερόν για την ειρήνη και την πρόοδο της ανθρωπότητας. Στο επόμενο λεπτό !

Καταλαβαίνετε πόσο "ελληνικά" είναι τα κανάλια που βλέπουμε ! Καλύτερα να είχαμε ένα κανάλι, να εξέπεμπε μέσα από την πρεσβεία, μην βλέπαμε αυτή την παπαγαλία από 10 κανάλια ταυτόχρονα, που τους δίνουν τις ειδήσεις στο χαρτάκι, όπως οι παλιοί νταβατζήδες πρόεδροι ποδοσφαιρικών ομάδων, που έδιναν με χαρτάκι τη σύνθεση της ομάδας στον ασήμαντο τύπο που παρίστανε τον προπονητή. Τέτοιοι ασήμαντοι καραγκιοζάκοι είναι οι έλληνες καναλάρχες και διευθυντές ειδήσεων.

Η τηλεοπτική "ενημέρωση" των ελλήνων και τα δελτία ειδήσεων στα "κανάλια" ελέγχονται ασφυκτικά, κατά 100%,  από αυτούς που βομβάρδισαν τη Συρία σήμερα.

Κι όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο -πλην των ελαχίστων χωρών που δεν ελέγχει η συμμαχία των κολαούζων των Rothschilds- , τρανό παράδειγμα εδώ

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.