Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Ακυρώθηκαν 300 πολιτικοί γάμοι στη Ρόδο εξαιτίας της φωτογραφίας δύο ζώων να κάνουν στοματικό σεξ

Καλά, φαίνεται από την αρχή ότι αυτός ο γάμος θα κρατήσει! Όσο των ζώων.
Μετά τον σάλο που ξέσπασε σε τοπικό, πανελλαδικό και ....
πανευρωπαϊκό επίπεδο, όταν ζευγάρι νεονύμφων απαθανατίστηκε να ερωτοτροπεί τον Σεπτέμβριο του 2017 πίσω από το μοναστήρι του Αγίου Παύλου, η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου απαγόρευσε την τέλεση των γάμων.

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού ανέβηκαν στην προσωπική σελίδα της νύφης Carly Lunn στις 5 Οκτωβρίου 2017, ο βρετανικός Τύπος «αλίευσε» την επίμαχη φωτογραφία, την δημοσίευσε και επακολούθησε αναπαραγωγή του θέματος με ποικίλα σχόλια τόσο εκτός όσο και εντός του ελλαδικού χώρου.

Ανάμεσα στις αναμνηστικές φωτογραφίες του ζευγαριού με τους συγγενείς και τους φίλους, είναι κι εκείνη που η νύφη φέρεται να κάνει στοματικό έρωτα στον γαμπρό στο πίσω μέρος του μοναστηριού, η δημοσιοποίηση της οποίας προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις, με αποκορύφωμα την απόφαση του μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλου να απαγορεύσει την τέλεση πολιτικών γάμων στο γραφικό εκκλησάκι.

Η δημοσιοποίηση της επίμαχης φωτογραφίας είχε προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας, καθώς το ζευγάρι προσέβαλε όχι μόνο τον ιερό χώρο του Αγ. Παύλου αλλά τα χρηστά ήθη και έθιμα της κοινωνίας.

Η απόφαση ωστόσο για απαγόρευση τέλεσης πολιτικών γάμων στο εκκλησάκι του Αγ. Παύλου θορύβησε τους tour operators που ήδη είχαν προγραμματίσει πολλούς πολιτικούς γάμους για το 2018. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν αποφεύχθηκαν οι ακυρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου