Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

"Ο Τόσκας έφυγε σαν λαγός"

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ....
ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ & ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ κ. ΤΟΣΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ :

«Ο ΤΟΣΚΑΣ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ»

Σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενώπιον του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έδειξε ποιος πραγματικά είναι επιβεβαιώνοντας το ζοφερό παρελθόν του. Τρία μόλις λεπτά πριν από την εκφώνηση της Επίκαιρης Ερώτησης του Ανεξάρτητου Βουλευτή Στάθη Παναγούλη με θέμα «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ «ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ»», το Πρωτοπαλίκαρο του Ιωαννίδη το έβαλε στα πόδια σαν λαγός και διέφυγε από την αίθουσα ολομέλειας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, προκειμένου να ματαιώσει για μια ακόμη φορά την ομιλία του βουλευτή και να αποφύγει να απαντήσει στον Ελληνικό Λαό για την εγκληματικότητα που μαστίζει την περίοδο αυτή τη χώρα. 

Την Ερώτηση αυτή ο βουλευτής έχει ήδη επιχειρήσει, τρείς φορές από τις 05/03/2018, μάταια να τη συζητήσει, λόγω της επανειλημμένης άρνησής του υπουργού να εμφανισθεί στον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Ο βουλευτής, αφού θύμισε στον Πρόεδρο της Βουλής τη δέσμευσή του ότι ο ερωτών βουλευτής θα μπορεί να αναπτύξει την ομιλία του και χωρίς την παρουσία του επανειλημμένως απόντος υπουργού, τον παρακάλεσε να διαβιβάσει στον υπουργό τις ευχές του για τα «γενέθλιά» του την 21η Απριλίου, τότε που ενάντια στον Ελληνικό Λαό, γιόρταζε με τους ομοίους του την νίκη του Δικτάτορα Ιωαννίδη και την επιβολή της δικτατορίας του σε βάρος του Ελληνικού Λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου