Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ - Θα πάει στο Διαιτητικό

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μετά από 40 ημέρες έβγαλε απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τα επεισόδια της Τούμπας και απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ...
την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και την άρνηση της ΑΕΚ να συνεχίσει να αγωνίζεται.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ

Η ΑΕΚ στέφεται και μαθηματικά πρωταθλήτρια Ελλάδας για την σεζόν 2017-18. Η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε την Δευτέρα (23/4) το αίτημα του ΠΑΟΚ για αναίρεση της πρωτόδικης απόφαση για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Έτσι κατοχυρώθηκε το ματς στην Ένωση με 3-0 και από τον ΠΑΟΚ αφαιρούνται τρεις βαθμοί και οι «κιτρινόμαυροι» κατακτούν το πρωτάθλημα Ελλάδας για την σεζόν 2017-18.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΕΚ 66
2. ΠΑΟΚ 58
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 54
4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 50
5. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 39

Προφανέστατα ο ΠΑΟΚ θα καταφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο.


Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

Απέρριψε την έφεση 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, 2) του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 3) του MICHEL LUBOS του Michal Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθ. 86/2018 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ.

Η τιμωρία σε πρώτο βαθμό για τον ΠΑΟΚ ήταν και παραμένει αυτή:

– Αφαίρεση 3 βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

– Αφαίρεση 2 βαθμών στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

– Ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 63.000 ευρώ.

– Στον Ιβάν Σαββίδη επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για 3 χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ!

– Στον Λούμπος Μίχελ επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 3 μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ!



H αντίδραση του ΠΑΟΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την απογοήτευσή της για το γεγονός πως ο στοχευμένος επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού. Η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα στερείται συνολικά 9 βαθμούς για να στήσουν άλλοι επικοινωνιακές φιέστες…

Η Επιτροπή Εφέσεων, εντελώς απροστάτευτη από τους πολιτικούς προϊσταμένους της, Υπουργούς Δικαιοσύνης και Αθλητισμού, δεν ξέφυγε από την παγίδα να δικάσει σκεπτόμενη «πολιτικά» και όχι με βάση τα πραγματικά περιστατικά.

Η ασυλία που παρέχεται με τέτοιου είδους αποφάσεις σε διαιτητές και ομάδες άλλα να πράττουν, άλλα να λένε και άλλα να εννοούν, είναι ένα δεδικασμένο που θα το βρουν όλοι μπροστά τους.

Θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουμε.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ 23/4/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου