Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Αφιερωμένο στους συνοπαδούς Παοκτσήδες με κοντή μνήμη που κράζουν ΝΔ και Μητσοτάκη

ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Ο Ιβάν έφαγε τον Παπά όπως λέει ο λαός έκραξε Μητσοτάκη είπε ότι δεν θα βγεί ποτέ πρωθυπουργός άνοιξε πόλεμο μαζί του Μητσοτάκης μπήκε στο χορό σαν αρχάριος ταυτίστηκε με Μαρινάκη λόγω κουμπαριάς και λόγω φιλοολυμπιακών αισθημάτων
Το εκμεταλλεύτηκε Τσίπρας Ιβάν τον πίστεψε όπως ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που τον ψηφισαν αλλά δυστυχώς Ιβάν επηρεάζει και προβατοπιημένους οπαδούς .....
Τώρα που Τσίπρας και Σύριζα τον πούλησαν γιατί προτίμησαν να χάνουν 1 στην Θεσσαλονίκη [1.3 εκατ ] και να κερδίζουν 3 [3.2 εκατ η Αττική] καθότι ΑΕΚ Ν Φιλαδέλφεια υπόλοιπο Αττικής είναι η μεγαλύτερη δεξαμενή που βγάζει κυβέρνηση περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει Ιβαν
Οπαδοί ξεχνούν εύκολα.............................
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΣΑΙΤΣ ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΟΚ έκραζαν κράζουν Μητσοτάκη και ΝΔ Ιβάν γιατί δεν παραιτεί ευρωβουλευτή του όπως είχε απειλήσει απλαιότερα::::
Είπαμε Έλληνες είμαστε έχουμε κοντή μνήμη πρόβατα είμαστε ότι μας λένε το πιστεύουμε...............................[ας είναι καλά ραδιοφωνατζήδες της πόλης.................]
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ.................
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΠΑΣΟΚ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 14/11/2014, 12:23
Σε ακραία κίνηση δυσφορίας απέναντι στην κυβέρνηση αναμένεται να προβεί ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, με αφορμή το «μπλοκάρισμα» του ΠΑΟΚ από τη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα.

Σε ακραία κίνηση δυσφορίας απέναντι στην κυβέρνηση αναμένεται να προβεί ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης, με αφορμή το «μπλοκάρισμα» των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο.

Στη «διορθωμένη» τροπολογία που κατέθεσε σήμερα η κυβέρνηση στη Βουλή δεν εντάσσονται οι οφειλές της «ασπρόμαυρης» εταιρείας, κάτι που οδηγεί τον ομογενή επιχειρηματία σε δυναμικές αντιδράσεις ώστε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός, καθώς είχε βάλει ως χρονικό όριο για την εξεύρεση λύση στο πολυετές «βαρίδι» των οικονομικών υποχρεώσεων για τον ΠΑΟΚ, έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Σε μία από αυτές τις κινήσεις, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου αναμένεται να ζητήσει από τον Θόδωρο Ζαγοράκη την ανεξαρτητοποίησή του από ευρωβουλευτής.
Ένα τέτοιο ενδεχόμενο μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατο πλήγμα στο ένα εκ των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων, αυτό της Νέας Δημοκρατίας, και εκτιμάται ότι αν τελικά το πάρει απόφαση ο Ιβάν Σαββίδης, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή.

Να σημειωθεί ότι με προτροπή του Ιβάν Σαββίδη ο Ζαγοράκης είχε κατέβει στην ενεργό πολιτική, παρά τις έντονες αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα των οπαδών του συλλόγου, ενώ δεν είναι ψέμα το γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό των ψήφων του το άντλησε από κοινό, κυρίως ποντιακό, στο οποίο έχει μεγάλη επιρροή ο ομογενής επιχειρηματίας.

Πάντως, τις οριστικές αποφάσεις ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ αναμένεται να τις λάβει αφού επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και συγκαλέσει μία ευρεία σύσκεψη με τους συνεργάτες του, προκειμένου να αναλύσουν όλα τα δεδομένα για μία τέτοια κίνηση και να καθορίσουν τη στρατηγική τους από εδώ και στο εξής.

Επιπροσθέτως, δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς το γεγονός ότι έχουν αρχίσει κι έντονες επαφές στο παρασκήνιο και με κυβερνητικά στελέχη, οι οποίες δεν αποκλείεται να διαδραματίσουν το δικό τους ρόλο στις εξελίξεις.

ΑΦΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΔ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΙΒΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΤΗ ΤΟΥ ΟΕΟ::::::::::::::::::::::::::
Τρώμε πολύ σανό τελικα.............................ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ..........................ΖΗΤΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου