Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Η Ελλάδα αποχαιρέτησε τον Σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του αδικοχαμένου πιλότου, το Μορφοβούνι Καρδίτσας, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν σήμερα τον Γιώργο Μπαλταδώρο, ο οποίος...
έχασε τη ζωή του την περασμένη Πέμπτη, όταν το Mirage 2000-5 που πετούσε συνετρίβη στη θάλασσα, λίγο πριν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Σκύρου.

Στην τελετή ράγισε καρδιές το μήνυμα της συζύγου και των παιδιών του, οι οποίοι πάνω σε στεφάνι έχουν γράψει, «Είσαι το άλλο μου μισό darling» και «Μπαμπάκα μας, καμάρι μας, θα είσαι πάντα στην καρδιά μας».



Δεν πήγε στην κηδεία ο Αλέξης Τσίπρας

Το «παρών» στην κηδεία έδωσε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας, ο υπουργός Πάνος Καμμένος αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Φώτης Κουβέλης.

Στον Ιερό Ναό βρίσκονταν ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον Βασίλη Κικίλια τομεάρχη Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, το βουλευτή Καρδίτσας και Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Τσιάρα καθώς και τον πρώην βουλευτή Καρδίτσας τον Σπύρο Ταλιαδούρο.

Παρόντες ήταν επίσης μεταξύ άλλων, οι Γρηγόρης Πρεζεράκος, επικεφαλής του στρατιωτικού γραφείου της Προεδρίας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Β. Τσιάκος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου