Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

Βγάζει γλώσσα η Παπαγγελή: Σιγά τη διαγραφή μου απ΄τη Ν.Δ., δεν ήμουν καν μέλος !

Μόνο το makpress σε όλη την Ελλάδα, έγραψε ότι δεν θα την τσούξει η διαγραφή.
Συνέχεια στο θέμα της διαγραφής της από την ΝΔ για....
όσα είπε για τους οπαδούς τους ΠΑΟΚ (τους είχε αποκαλέσει Βούλγαρους), δίνει μέσω των social media η Έλλη Παπαγγελή Η Έλλη Παππαγγελή ούτε λίγο ούτε πολύ, ανέφερε πως είχε αποχωρήσει από μόνη της από την ΟΝΝΕΔ καθώς δεν είχε ανανεώσει την εγγραφή-συνδρομή της, ενώ πέταξε «καρφιά» προς την ΝΔ κάνοντας λόγο για «γκάφα ολκής».

«Από πού ακριβώς με διέγραψε η ΝΔ, από την στιγμή που τυπικά δεν είμαι μέλος, χωρίς να έχω ανανεώσει δηλαδή την εγγραφή- συνδρομή μου, και έχοντας να ασχοληθώ ενεργά από τα φοιτητικά μου χρόνια και λίγο μετά; Μάλλον διεγράφην από κάπου που δεν είμαι γραμμένη. Καλή φάση, αλλά γκάφα ολκής» έγραψε χαρακτηριστικά στο προσωπικό της προφίλ η Έλλη Παπαγγελή.

,,,,,,,,,,,,,
σχόλιο makpress: Η κατοπινή συμπεριφορά της νεαρής, δείχνει πόσο χαμηλού επιπέδου και τελείως απολιτίκ είναι τα "στελέχη" της Ν.Δ. Χρόνια γράφουμε -και καθιερώσαμε τον όρο- για "φευγάκηδες". Έτοιμοι να την κοπανήσουν με το παραμικρό, εκτός αν πάρουν καρεκλίτσα. Χωρίς ιδεολογία, χωρίς καμία μάχη με τον αντίπαλο.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.